Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Πετυχημένοι οι αγώνες Golden Sparing Kickboxing Championship του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 3 Ιουνίου 2018, ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία Golden Sparing Kick Boxing Championship με αγώνες kick boxing μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς. 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα .Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 52 στον αριθμό με την συμμέτοχη 7 Αθλητικών Σωματίων από την Βόρεια Ελλάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν έως το μεσημέρι 14.30 ώρα. Οι φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΠΟΚ μετά από έγκριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Οι αγώνες ήταν φιλικού χαρακτήρα με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας των μικρών και μεγάλων αθλητών των σωματείων για την μετέπειτα συμμετοχή τους στα επίσημα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν αθλητές από τα προαγωνιστικά τμήματα των σωματείων αλλά και έμπειροι αθλητές.

Η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών. Δυο αγωνιστικά rigk και ένα αγωνιστικό Τερεν εξυπηρέτησαν τους αγωνιζομένους στην προθέρμανση τους αλλά και στην εξέλιξη των αγώνων .

Οι σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα 
1. Α.Σ. CORLUS ARENA KIOURTIDIS

2. Α.Σ. ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

3. Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

4. Α.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΤΕΑΜ

5. Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

6. Α.Σ. ΚΑΠΕΤΑΝ Τ. ΑΓΡΑΣ ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΤΕΑΜ ΠΕΛΛΑΣ

7. Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η συμμετοχή φίλων των αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων . Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές .Τους αγώνες προλόγισε ο Πουντζουκίδης Κων/νο ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή .

Διαιτητές της διοργάνωσης ήταν:
1. Δορδανά Ρένα

2. Μουτσάκης Αναστάσιος

3. Πουντζουκίδης Κων/νος (Αλυτάρχης)

Οι τρεις προαναφερόμενοι είναι Επίσημοι Διαιτητές της ΠΟΚ μετα από την αποφοίτηση τους από την σχολή διαιτητών-Κριτών της ΠΟΚ που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα το περασμένο έτος.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχιστήκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και ποιο εμπείρων αθλητών. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing χωρίς όμως να δοθεί αποτέλεσμα νικητή αφού ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν Φιλικού επιπέδου έτσι ώστε όλοι οι αθλητές να χαρούν τους αγώνες και να αποκτήσουν εμπειρίες χωρίς το άγχος του αποτελέσματος .

Οι συμμετέχοντες αθλητές του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
1. ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 75 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2002 ΣΤΥΛ LIGHT KICK

2. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 68 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1993 ΣΤΥΛ LOW KICK

3. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 65 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2002 ΣΤΥΛ LOW KICK

4. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 75 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2006 ΣΤΥΛ LIGHT KICK

5. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 83 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1980 ΣΤΥΛ LIGHT KICK

6. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΟΥ ΣΑΒΒΙΝΑ 45 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2006 ΣΤΥΛ LIGHT KICK

7. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΣΙΜΟΣ 57 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2001 ΣΤΥΛ LOW KICK

8. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 85 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2001 ΣΤΥΛ LOW KICK

9. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 80 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1994 ΣΤΥΛ LOW KICK

10. ΧΑΤΖΗΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 77 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 1996 ΣΤΥΛ LOW KICK

11. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 73 ΚΙΛΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 2004 ΣΤΥΛ LIGHT KICK

Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έδωσε υπόσχεση να κάνει κάθε προσπάθεια να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ως μια διοργάνωση απόκτησης εμπειρίας για κάθε αγωνιστική σεζόν.

Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελίχθεί ομαλά αυτή η διοργάνωση.

Τους αγώνες υποστήριξαν υγειονομικά η ΕΔΟΜΑΚ Κιλκίς που τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου