Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Σούλης: "Μαύρη ημέρα στην ελληνική Ιστορία η 17η Ιουνίου 2018"


Γράφει ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ νομού Κιλκίς 
Μαύρη ημέρα στην ελληνική Ιστορία η 17η Ιουνίου καθώς η ετερόκλητη κυβέρνηση της καρέκλας των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μετά από περήφανη διαπραγμάτευση 6 μηνών έδωσε τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους (κατά τον Κίρο Γκλιγκόροφ) των Σκοπίων.

Αποδεικνύοντας και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ότι όποτε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου κάνει διαπραγμάτευση όπως υποστηρίζει η ίδια η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται στο τέλος σε δεινή θέση.

Ο κ.Τσίπρας και ο πρωταθλητής της κυβίστησης Π.Καμμένος δίνοντας ρεσιτάλ κατάφεραν και πάλι να περάσουν κάτω από τον πήχυ και στα εθνικά θέματα. Για να γίνουν αρεστοί στον ξένο παράγοντα, αψηφώντας την λαϊκή εντολή που σε συντριπτική πλειονότητα έδειχνε το δρόμο όλο αυτό το χρονικό διάστημα ότι ο όρος Μακεδονία είναι αδιαπραγμάτευτος στο θέμα του Σκοπιανού, υπέγραψαν μια συμφωνία απαράδεκτη και άκρως ντροπιαστική για τα ελληνικά δίκαια εκχωρώντας την ψυχή της Πατρίδας μας την Μακεδονία. 


Υπολογίζοντας ότι δίνοντας τα χέρια με τους Σκοπιανούς θα τους βοηθήσουν οι ξένοι να περισώσουν την πολιτική τους υπόσταση στο εσωτερικό.

Μάταια όμως καθώς ο ελληνικός λαός και ξέρει και γνωρίζει πλέον ότι μπορεί για την οικονομική του στενότητα ίσως να συγχωρεί αλλά όταν παίζουν κάποιοι την Ιστορία και τον Πολιτισμό του στα ζάρια τότε η απάντηση του θα είναι εκκωφαντική.

Η υπογραφή της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανοίγει την κερκόπορτα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων με την επίσημη αναγνώριση της Μακεδονικής τους γλώσσας και Εθνικότητας από την Ελλάδα.

Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες μετά την συμφωνία της ντροπής γνωρίζουν πλέον και θα θυμούνται ποιοι μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν και το "σπίτι" τους, την Ιστορία τους, μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγες στιγμές ακόμη στην εξουσία. Και όταν έρθει η ώρα (εκλογές) τότε θα δώσουν αποστομωτική απάντηση στους Eθνομηδενιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου