Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς σε Αριδαία, Καβάλα και Ιωάννινα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στην Αριδαία διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαΐου ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως για την οργάνωση, το κέφι και το μεράκι των διοργανωτών. 

Στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων συμμετείχαν οι Διονύσης Λιάκος , Θοδωρής Τσιμπούκας, Στέλιος Δελόγλου, Νίκος Αναστασιάδης, Ελένη Καρτσώνη, Δημήτρης Ναλμπάντης, Γιάννης Μακρυσόπουλος και Διονύσης Φωτόπουλος. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον συντοπίτη μας Αντώνη Μηλιώτη που πέτυχε τον καταπληκτικό χρόνο της 1 ώρας και 34 λεπτών καθώς και στον Δημήτρη Τακίδη για την επιτυχημένη συμμετοχή του στον ημιμαραθώνιο. 

Στα 5 χιλιόμετρα έτρεξαν η Χαρούλα Καραμπίδου και ο Θοδωρής Μηνάς αλλά και οι συντοπίτισσες μας Χριστίνα Ναλμπάντη και Στεφανία Νταουτίδου. Η συνέχεια φυσικά δόθηκε στα λουτρά του Πόζαρ τα οποία επέλεξαν οι περισσότεροι αθλητές για αποκατάσταση από τον αγώνα. 

Στην Καβάλα διοργανώθηκε ο Akrolithos Paggaio Trail Run 2018 με σημείο εκκίνησης το χωριό Αυλή που βρίσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου. Με 1800 θετική υψομετρική στον αγώνα των 27 χιλιομέτρων και 500 στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων ο αγώνας δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το πανέμορφο αυτό βουνό της χώρας μας. Από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν οι Γιώργος Σιώτης και Τσαλουχίδης Σπύρος στα 27 χιλιόμετρα ενώ στα 10 χιλιόμετρα (Akrolithos Trail Race) έτρεξε η Σοφία Κουρτίδου. 

Στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων έλαβε χώρα ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων. Ένας ακόμη πετυχημένος αγώνας σε αυτήν την πόλη που προσέλκυσε εκατοντάδες αθλητές απ όλη τη χώρα. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησε ο Γιάννης Ξενίδης τρέχοντας τα 5 χιλιόμετρα στον πολύ καλό χρόνο των 22 λεπτών. 

Συγχαρητήρια σε όλους!

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου