Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Πανάξιος Πρωταθλητής ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Το τίτλο του Πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς κατάφερε τελικά να κατακτήσει η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Στο 2ο τελικό στο ουδέτερο γήπεδο της Μ. Βρύσης, ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε σε ένα ιδιαίτερα νευρικό παιχνίδι να σφραγίσει το τίτλο του Πρωταθλητή και μαζί το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το σκορ άνοιξε η ‘’χρυσή’’ αλλαγή ο Αποστολίδης Αιμίλιος (Μιλίτο) στο 87’ ο οποίος δέχτηκε ψηλή μεταβίβαση από το Γιαξή , έκανε τακουνάκι και αφού η μπάλα χτύπησε σε δοκάρι και αντίπαλο αμυντικό , κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ΑΕ Πολυκάστρου.

Παρά τα πολλά προβλήματα καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς ο στόχος της ανόδου επιτευχθεί. Σωρεία σοβαρών τραυματισμών βασικών παικτών όπως ο Ντουντούκης Κώστας και ο Κάργας Αχιλλέας, η στράτευση των Βαχαρέλη Ακη και Τσολακίδη Γιώργο και η απουσία του Κοτσαμποικίδη Μπάμπη μετά από άδικη τιμωρία δεν στάθηκαν εμπόδια στο να τελειώσει η χρόνια με αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς σημειώθηκε απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Κιλκίς σε αυτήν της ΑΕ Πολυκάστρου.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αφιερώνει τη νίκη και την άνοδο στους αγνούς φιλάθλους του Κιλκίς, που διψούν για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Η πορεία στην Γ’ Εθνική σχεδιάζεται έτσι ώστε ο Αλέξανδρος Κιλκίς να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς και με στόχο να αναδειχθούν ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές του τόπου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.