Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Δράσεις Απριλίου και Μαΐου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, τον Απρίλιο και Μάιο 2018 ανέπτυξε εξαιρετικά πλούσια δράση σε διάφορους τομείς. Συγκεκριμένα:

Ομάδες εθελοντών μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντική ποσότητα τροφίμων της ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς με καρότσια που τοποθετήθηκαν στις εισό-δους τωνsuper market της πόλης μας, αλλά και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις πασχαλινές λαμπάδες και τα αυγά που κατασκεύασαν και διένειμαν στην πόλη μας οι εθελοντές μας για τον ίδιο σκοπό. 

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν συγκινητική. Με προθυμία και αίσθημα αλληλεγγύης γέμισαν με την αγάπη τους τα καρότσια, για να μπορέσουν να ανασάνουν 170 οικογένειες τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Στο πλαίσιο της ημέρας του εθελοντισμού πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η πρώτη αιμοδοσία του 2018, στην οποία εκτός από τη συγκέντρωση ικανότατου αριθμού μονάδων αίματος, έγιναν παράλληλες εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν το πνεύμα και η σημασία του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπό μας. 

Πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις και ενημερώσεις μικρών και μεγάλων για τα ιδεώδη του ερυθροσταυρισμού. Στη μεγάλη επιτυχία της δράσης αυτής συνέβαλαν και για το λόγο αυτό από καρδιάς θερμά ευχαριστούμε τους:

Την εταιρία κρεάτων Φλωρίδης

Το αρτοποιείο - Αρτοπινελιές

Το μπουκέτο μπαλόνια – Αμαλία Διαλλινά

Το Ανθοπωλείο – Είδη δώρων Τζεράνι

Όλους τους εθελοντές των τριών σωμάτων του ΕΕΣ Κιλκίς

Όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι με τη διαρκή πρόσφορα τους στηρίζουν το τοπικό μας τμήμα του ΕΕΣ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά Γεώργιο για την συνεχή και συστηματική παρουσία και στήριξή του στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.