Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ στον 21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ
Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου στα πλαίσια της «Δράσης για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής» και της «Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας» προκηρύσσουν τον «21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ».

Το Τμήμα Κατασκευών & Καλλιτεχνικών του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ με Υπεύθυνη την κα. Πηλείδου Ζωή συμμετέχουν ενεργά στον 21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά.

Η Ξύλινη Φωλιά που κατασκεύασαν οι μικροί μας καλλιτέχνες με τη Δασκάλα τους θα τοποθετηθεί μαζί με τις υπόλοιπες του Διαγωνισμού στα δέντρα του Άλσους Βεϊκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής προκειμένου να φιλοξενήσουν μια οικογένεια πουλιών.

Όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της κατασκευής της φωλιάς μαζί με το φωτογραφικό υλικό μπορείτε να τα βρείτε στην κοινότητα μας στο Facebook (ATERMON ART COMMUNITY).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.