Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Επίσκεψη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς, στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Δημοκρατίας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της ΝΟΔΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Στέργιο Καββαδόπουλο. Στη συνάντηση ήταν παρών ο κ. Ανδρέας Δρεντσίδης Τομεάρχης του κόμματος της Ν.Δ. για την Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ. Βεργίδης αφού συνεχάρη τους εκλεγέντες της ΝΟΔΕ, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό θεσμικό τους ρόλο, όπως επίσης και μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς για το καλό του τόπου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα άμεσα σχέδια της νέας ΝΟΔΕ και για την επιθυμία του για συνεργασία. Η διεξοδική συζήτηση που ακολούθησε περιστράφηκε κυρίως σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κύρια αφορμή τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο Αυτοδιοικητικό πλαίσιο της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.