Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Στον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ παρουσίασε το βιβλίο του ο καθηγητής πανεπιστημίου Dr. Kωνσταντίνος Μπέης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Στις 23/05/2018 ημέρα Τετάρτη το Αθλητικό Σωματείο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επισκέφτηκε ο καθηγητής Dr Κωνσταντίνος Μπέης καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του μαθήματος ειδικότητας Tae Kwon do του τμήματος Γυμναστικής Ακαδημίας του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ για να πραγματοποιήσει επιστημονική διάλεξη για το άθλημα του Tae Kwon do ,αλλά και την επίδραση που έχουν τα κινητά και τα Tablets στην ψυχοσύνθεση αλλά και κινητικότητα των παιδιών.

Επίσης παρουσίασε το νέο διαδραστικό βιβλίο του για το άθλημα του Tae Kwon do άλλα και τις νέες τεχνικές και τάσεις του αγωνιστικού tae kwon do παραθέτοντας ένα σεμινάριο στους παραβρισκόμενους αθλητές του σωματείου.

Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του προπονητή του σωματείου Πουντζουκίδη Κωνσταντίνου. Η πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη για την επίδραση των κινητών και των τάμπλετ απευθυνόταν και στα παιδιά αλλά κυρίως στους γονείς τους.

Με το πέρας της διάλεξης πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο στο αγωνιστικού ταε κβο ντο αλλά και η παιγνιώδης μορφή του Ταε κβο ντο στους μικρούς αθλητές. 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο καθηγητής υπέγραψε τα βιβλία που προμηθεύτηκαν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος.

Η διοίκηση και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιαννουλάκος Βασίλης ευχαριστούν θερμά τον κύριο Μπέη Κων/νο για την επίσκεψη και τις πολύτιμες πληροφορίες που έδωσε σε αθλητές αλλά και τους γονείς αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου