Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Μήνυμα του Σούλη Καζαντζίδη για τις εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ.

Υπογράφει ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ νομού Κιλκίς
"Επιθυμώ να ευχαριστήσω με το παρόν μήνυμα μου όλα τα μέλη της ΝΔ που έχοντας το δικαίωμα να ψηφίσουν προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων τόσο σε επίπεδο νομού όσο και της χώρας γενικότερα.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους, ανεξαρτήτως της εκλογής τους ή όχι, γιατί σημασία δεν έχει ποιος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους καθώς νικητές είναι όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Γιατί πολύ απλά Νικητές και Ηττημένοι δεν υπάρχουν στον αγώνα να φύγει το ταχύτερο δυνατόν η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η Πατρίδα μας, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Ολοι μαζί έχοντας ως κύριο μέλημα μας την γρήγορη απαλλαγή από την φαυλότητα και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πετύχουμε να κάνουμε την ΝΔ υπεύθυνη και ωφέλιμη πλειοψηφία για ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές που σήμερα αφήνουν την Ελλάδα και μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας μια δουλειά.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η υπεύθυνη, η πιο σταθερή και η πιο δυνατή πολιτική παράταξη της χώρας προχωρά ακάθεκτη προς μια νέα κυβερνητική περίοδο.

Στην εκκίνηση αυτής της πορείας η ΝΔ έχει ισχυρό σύμμαχο της τα χιλιάδες στελέχη και μέλη της που για ακόμη μια φορά απέδειξαν με την παρουσία τους ότι η δύναμη της γαλάζιας παράταξης είναι η πλατιά λαϊκή της βάση.

Η ανθρώπινη βάση της η οποία την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 προσήλθε μαζικά στις κάλπες που στήθηκαν ανά την Ελλάδα για την εκλογή των νέων Προέδρων των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων καθώς και των μελών τους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Κιλκίς τα οποία από το πρωί έως αργά το βράδυ ήταν εκεί για να φέρουν εις πέρας την πολύ σημαντική αποστολή τους.

Καλή επιτυχία στους νέους Προέδρους και τα Μέλη της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας.

Γιατί το Κιλκίς και η Ελλάδα

A ξ ί ζ ο υ μ ε   κ α λ ύ τ ε ρ α"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.