Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς 
"Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλα τα στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διεργασίες για την εκλογή νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων.

Ευχαριστώ τους εκλογείς που προσήλθαν με ενθουσιασμό στο σπίτι τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ως επίσης και τα μέλη της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής, τον Πρόεδρό της Ανδρέα Τρεντζίδη, τη Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη και το Γιάννη Μακρυσόπουλο για τη συμβολή τους στην άψογη εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω θερμά τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ για την εκλογή τους και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν με αξιοσύνη και πολλή κομματική δουλειά στις νέες θέσεις ευθύνης τους για το καλό της μεγάλης μας πολιτικής παράταξης.

Ως νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς αναλαμβάνω, βάρη και ευθύνες έχοντας σαφή επίγνωση της κομματικής μου ιδιότητας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα εγγυηθώ με κάθε τρόπο την Ενότητα και την Ομοψυχία της παράταξής μας, με τη θετική συνεργασία των νέων και άξιων συνεργατών μου.

Στόχος μας είναι να οργανώσουμε μια ανοιχτή, δημοκρατική και συμπαγή Νομαρχιακή Οργάνωση που θα υπηρετεί το κόμμα και τους αγνούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Με σεβασμό στους θεσμούς, στον εκλεγμένο βουλευτή Γεώργιο Γεωργαντά και με κατεύθυνση την κοινωνία και τους νέους ανθρώπους που διψούν για να έχουν πολιτικό λόγο και ρόλο στην πολιτική σκηνή. Το φυτώριο των νέων στελεχών της παράταξης είναι μία πρόκληση η οποία πάντοτε με συγκινούσε και πιστεύω βαθιά ότι η υλοποίηση αυτής της πρότασης μόνο θετικά μπορεί να προσμετρηθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Στο βαθμό που μου αναλογεί, δεσμεύομαι ότι δε θα επιτρέψω να ξαναπληγωθεί η παράταξή μας και η αξιοπρέπεια των αγωνιστών της. Διαβεβαιώνω, τέλος, ότι όλοι μας θα κινηθούμε πολιτικά στο φως, και με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει θα αποφύγουμε κακοτοπιές του παρελθόντος.

Οπλιζόμαστε με αποφασιστικότητα, με πολιτικά επιχειρήματα και πειθώ για να φέρουμε πιο κοντά μας τον απλό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας από τον οποίο αντλούμε δύναμη και ελπίδα. Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά, ενδιαφέρουσες εκλογικές αναμετρήσεις σε εθνικό, αυτοδιοικητικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και θα δώσουμε όπως πάντα τον έντιμο και καλό αγώνα για την επικράτηση των ιδεών του κόμματός μας.

Η Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι Εμείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου