Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Δράσεις του Πρότυπου - Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων (30/5/2018)

Δελτίο τύπου Πρότυπου - Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
➤Το Πρότυπο - Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του τις Ακαδημίες Βόλεϊ του Μακεδονικού, Μυγδονιακού & Athletico για μια ημέρα γεμάτη Βόλεϊ. Παίζουμε Βόλεϊ και κάνουμε μπάνιο όλη μέρα.
Κυριακή 3 Ιουνίου, Ημέρα αφιερωμένη στο Βόλεϊ


➤Η ακαδημία μας Atermon Football Community το Σαββατοκύριακο 26 & 27/05/2018 επισκέφθηκε την πόλη της Δράμας προκειμένου να λάβει μέρος σε φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού.

Τα τμήματα που συμμετείχαν από την ακαδημία μας ήταν το Junior & το Προπαιδικό.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την άψογη φιλοξενία.

Εξαιρετική εμπειρία για τα παιδιά μας και τους γονείς που τα στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

➤Το Βόλεϊ του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ δημιουργεί νέο τμήμα στον ΑΤΕΡΜΟΝΑ, μια νέα συνεργασία η οποία βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των δυο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.