Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

12ος Διαγωνισμός Πιροσκί: "Λαοθάλασσα" στην πλατεία της Ευκαρπίας Κιλκίς


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
"Λαοθάλασσα" κατέκλυσε την πλατεία της Ευκαρπίας, την Κυριακή 27 Μαϊου 2018, στον 12ο Διαγωνισμό Πιροσκί, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, που αποτελεί μια από τις πλέον πετυχημένες εκδηλώσεις τόσο λόγο της προσέλευσης του κόσμου όσο και της δημοσιότητας που έλαβε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλης της Ελλάδος.


Στην έναρξη της εκδήλωσης η Φιλόλογος και παρουσιάστρια της εκδήλωσης κ Ελένη Ευθυμιάδου καλωσόρισε όλο τον κόσμο και κάλεσε τον δημιουργό της εκδήλωσης, Ιερέα της Ενορίας Γεννήσεως της Θεοτόκου και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου πατέρα Ιωάννη Ξενιτίδη να αναφερθεί στην δωδεκάχρονη ιστορία της εκδήλωσης τονίζοντας χαρακτηριστικά τον περίεργο πόλεμο που δέχθηκε η εκδήλωση αυτή και ο ίδιος από τοπική εφημερίδα διεστραμένων εγκληματιών που πέτυχαν το αντίθετο από αυτό που επεδίωκαν, σε αντίθεση με τους ηθικούς δημοσιογράφους και τις υπόλοιπες τοπικές Εφημερίδες που έχει ο Νομός μας. 

Αμέσως μετά χαιρετισμό απεύθυναν οι Βουλευτές Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και κ.Χρήστος Χατζησάββας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Κυριακίδης και με μήνυμα που ανέγνωσε ο π. Ιωάννης ο αντιδήμαρχος Κρουσσών κ. Γεώργιος Μπαλάσκας.

Παρόντες, επίσης, στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Κώστας Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς, κ.κ. Δημήτρης Τσαντάκης και Άκης Πιπερίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Τατίδης, οι πολιτευτές Έλενα Παπαδοπούλου, Σούλης Καζαντζίδης, Βασίλης Σιαμπάνης και ο πρόεδρος την τοπικού διαμερίσματος κ. Νικόλαος Ανδρεάδης. 

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς κα. Μαρία Ευθυμιάδου μαζί με τον χαιρετισμό κήρυξε την έναρξη της διαδικασίας του διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ IEK KIΛKIΣ EIΔIKOTHTA "TEXNIKOΣ MAΓEIPIKHΣ TEXNHΣ - APXIMAΓEIPAΣ (Chef)", Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΛΙ ΊΩΡΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ "Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ".

Ο κόσμος συμπληρώνοντας μια αίτηση παραλάμβανε ένα ψηφοδέλτιο με την επίδειξη του οποίου αφού έπαιρνε ένα πιροσκί από κάθε ομάδα ψήφιζε στην κάλπη το καλύτερο κατά την προτίμησή του. 

Ταυτόχρονα γινόταν παρουσίαση ποντιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιού Αγιονερίου το "Καρς", Πολιτιστικού Συλλόγου Μουριών, Πολιτιστικού Συλλόγου "Ακρίτες" Επταλόφου, Πολιτιστικού ποντιακού συλλόγου Μαυρονερίου οι "Έλλενοι", Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού "Παναγία Σουμελά" και Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς το "Λαβάς". 

Τέλος περίπου στις 22:00 η ώρα έληξε η διαδικασία της ψηφοφορίας και η καταμέτρηση των ψήφων ανέδειξε νικήτρια ομάδα τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ , δεύτερη την ομάδα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ KIΛKIΣ EIΔIKOTHTA "TEXNIKOΣ MAΓEIPIKHΣ TEXNHΣ - APXIMAΓEIPAΣ (Chef)", Τρίτη Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΛΙ ΊΩΡΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ και τέταρτη Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ. 

Όλες οι ομάδες κέρδισαν μονοήμερη εκδρομή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.