Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Απόλυτος προορισμός για εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές το «Ράντσο Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Προγραμματίστε εγκαίρως τη σχολική σας εκδρομή, εκδρομές με γκρουπ και ομάδες στο Ψυχαγωγικό Αγρόκτημα Ράντσο Κιλκίς. Το Ψυχαγωγικό Αγρόκτημα Ιππασίας και Περιπέτειας «Ράντσο Κιλκίς» αποτελεί καθημερινά προορισμό για εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 


Ένας φυσικός χώρος 20 στρεμμάτων, κατάλληλα οργανωμένος και ασφαλής, που περιλαμβάνει παιδική χαρά, μεγάλους χώρους πράσινου, εστιατόριο, καφέ, ζωολογικό κήπο, χώρους εξερεύνησης της ελληνικής φύσης.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

• Ξενάγηση και ενημέρωση για τα ζώα (πόνι, γαϊδουράκια, κατσίκες, κότες, πάπιες, προβατάκια, άλογα).

• Μουσικοκινητικές δραστηριότητες.

• Περιήγηση στον κήπο των μυρωδικών. 

• Παρουσίαση του τρόπου παραγωγής μελιού. 

• Παιχνίδι στην παιδική χαρά.

• Παιχνίδια ομαδικότητας στο χώρο.

Η ασφάλεια στο χώρο μας

• Ξενάγηση, ενημέρωση και δραστηριότητες γίνονται με εκπαιδευτές και συνοδούς του αγροκτήματος. Επίσης τα παιδιά μπορούν με ασφάλεια να παίξουν στους μεγάλους χώρους πρασίνου του αγροκτήματος, στην παιδική χαρά και στο luna park με μουσική και ήπιας κίνησης παιχνίδια — στην τοποθεσία Rancho Kilkis ''Riding Club Kilkis''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.