Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στον 13ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Την Κυριακή 1 Απριλίου διεξήχθη ο 13ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και μαζί οι παράλληλοι αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και 1.000 μέτρων για παιδιά. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έδωσε το παρών με πολλούς αθλητές συμμετέχοντας και στηρίζοντας αυτήν την αθλητική γιορτή. 

Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν οι Κώστας Παχνής, Μπάμπης Μακρίδης, Διονύσης Λιάκος, Λάκη Γιοβαντσάκης, Διονύση Φωτόπουλος, Δημήτρης Ναλμπάντης, Φωφώ Ζαμπέλη και Παναγιώτης Τριαρίδης. 

Στον αγώνα των 10.000 μέτρων έλαβαν μέρος οι Πέτρος Σιαπκαρής, Θοδωρής Τσιμπούκας, Αλέξανδρος Μωυσίδης, Λουκάς Παναγιωτίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, Πάρης Κιαρτσίδης, Γιάννης Τόλης, Δημήτρης Νιάκας, Χριστίνα Τάσιου, Ελένη Καρτσώνη και οι μικρότεροι της ομάδας Σταύρος και Νίκος Μακρίδης.

Στα 5.000 μέτρα πήραν μέρος οι Βαλάντης Πέτρος Στεφανίδης, Χαρούλα Καραμπίδου και Στέλλα Μαργαριτίδου.

Ένα μεγάλο μπράβο και στον Σταύρο Αλέξογλου με τα κορίτσια του Δέσποινα και Δήμητρα που συμμετείχαν στον παιδικό αγώνα των 1000 μέτρων.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.