Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick Boxing, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick Boxing για όλες τις ηλικίες και όλα τα αγωνιστικά στυλ. 

Στο Διασυλλογικό αυτό Πρωτάθλημα kick boxing συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την βόρεια Ελλάδα που ανήκουν στην (ΠΟΚ).

Οι συμμετοχές ήταν πολλές και το επίπεδο των αγώνων πολύ υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται για την καταγραφή αγώνων και εμπειριών στα πόδια των αθλητών. 

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με 2 αθλητές που αναφέρονται παρακάτω:

1. Κυριαζίδης Κωνσταντίνος ηλικίας 1993 κιλά 65 στυλ low Kick Νίκη

2. Κυριαζίδης Σπύρος ηλικίας 2004 κιλά 60 στυλ low Kick Νίκη 

Οι αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών τους. 

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε, ότι όλοι οι αθλητές του kick boxing έχουν μόνο έναν δρόμο για να αποκτήσουν την ανάλογη εμπειρία και να βελτιωθούν στο άθλημα τους, και αυτός ο δρόμος είναι ο δρόμος των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.