Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

3ωρη στάση εργασίας εκπαιδευτικών σήμερα 2/2/2018

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
"Στις 2 Μαρτίου 2018 το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε Αθήνα (στις 13.00 στο Υπουργείο Παιδείας) και Θεσσαλονίκη (στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου) για να απαιτήσουμε μαζικούς, μόνιμους διορισμούς.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ της ΟΛΜΕ προκήρυξε στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 και κάλεσε τις ΕΛΜΕ να καλύψουν το υπόλοιπο του ωραρίου.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας στις 2/2/2018 ημέρα Παρασκευή τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.