Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Αθήνα: Διάκριση της Ομάδας Ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στον Τελικό Διαγωνισμό

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Ομάδα Ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, συμμετείχε και διακρίθηκε στον Τελικό Διαγωνισμό του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας WRO Hellas, ο οποίος διεξήχθη στην Αθήνα, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

Η ομάδας μας οι « Ρομποτίστας» έλαβε αρχικά μέρος στον Περιφερειακό Διαγωνισμό της Βορείου Ελλάδας, ο οποίος διεξήχθη στο Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, με το θέμα «Αμμοθύελλες στον Άρη». Διακρίθηκε στις δέκα καλύτερες ομάδες και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στον Τελικό Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην Αθήνα.

Στην Αθήνα συναγωνιζόμενη τις ογδόντα τέσσερις καλύτερες ομάδες Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διακρίθηκαν στους Περιφερειακούς Αγώνες του Διαγωνισμού, προερχόμενες από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία , ΚΔΑΠ, λέσχες ρομποτικής κ.ά. πέρασε και τους δύο προκριματικούς γύρους και αναδείχθηκε στις είκοσι καλύτερες Ομάδες Ρομποτικής πανελλαδικά.

Είναι μεγάλη η χαρά και η υπερηφάνεια μας για τους/τις μαθητές/τριες μας και τους εκπαιδευτικούς μας που οραματίστηκαν, ενθουσιάστηκαν, δούλεψαν με κέφι και πολλή διάθεση, δημιούργησαν και αποκόμισαν νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Διαμορφώσαμε ένα σχολείο ανοιχτό στην τοπική κοινωνία και προβάλλαμε την πόλη μας και τον νομό μας σε πανελλήνιο επίπεδο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των μαθητών/τριών μας, τον Σύλλογο Γονέων, στους ευγενικούς χορηγούς μας κ.κ. Τσαντάκη Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Αμοιρίδη Παναγιώτη (Επιμορφωτική Κιλκίς) και Πουτζουκίδη Κωνσταντίνο («Άθλος» Κιλκίς) που στήριξαν το όλο εγχείρημα του Σχολείου, πίστεψαν στις δυνατότητές μας και συνέβαλλαν καθοριστικά στην πραγμάτωση του ταξιδιού στην Αθήνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου