Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση συνεργασίας δήμου Κιλκίς με πολιτιστικούς συλλόγους

Συνάντηση συνεργασίας, ενημέρωσης, προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων για το έτος 2018 οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Δήμος Κιλκίς με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.
Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, Σάββατο 20 και Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018.

Από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τοπικής Ανάπτυξης έγινε αναλυτική ενημέρωση για την νομοθεσία που διέπει την οικονομική λειτουργία των συλλόγων και δόθηκαν κατευθύνσεις για την ορθή εφαρμογή της διαδικασίας των οικονομικών ενισχύσεων από δημόσιους φορείς.

Στις συναντήσεις αναπτύχθηκε η πολιτιστική στρατηγική και οι στόχοι που έχουν τεθεί από το Δήμο με το πολιτιστικό δυναμικό του, ο βαθμός που αυτοί έχουν επιτευχθεί και τέθηκαν βάσεις για νέες πολιτιστικές δημιουργίες με εμβάθυνση των συνεργειών και επιπλέον προώθηση της εξωστρέφειας.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι του Σ.Σ. Μουριών, Αμαράντων, Μουριών, Δροσάτου, Πλαγιάς, Μ.Βρύσης, Βαπτιστή, Π.Γυναικοκάστρου, Άνω Αποστόλων, Πικρολίμνης, Ξυλοκερατιάς, Παλιού και Νέου Αγιονερίου, Πεδινού, Καμπάνης, Ποντίων και Γυναικών Ν.Σάντας, Κάτω Ποταμιάς, Επταλόφου, Ηλιόλουστου “Ο Προμηθέας”, Αγίου Μάρκου, Ευκαρπίας, Γερακαριού, Αγ. Αντωνίου, Ισώματος, Παλατιανού, Θρακική Εστία, Στενημαχιτών “Ο Αγ. Τρύφων”, Αρμονία, Λύκειο Ελληνίδων, Πόλις, Μ.Ο.Κ., Ιππικός Όμιλος Κιλκίς, Μ.Κ.Ε. Τέχνη, Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών, Δρομέων Υγείας, Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, Σύλλογος Ιεροψαλτών “Πέτρος ο Γλυκύς”, Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”.

Οι Σύλλογοι που δεν κατάφεραν να παραστούν στην συνάντηση, μπορούν να ενημερωθούν από την Διεύθυνση Τ.Ο.Α. του Δήμου για τη διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν σε αντίστοιχα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.