Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Αγωνιστικές δραστηριότητες του Άτλαντα Κιλκίς

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε' όμιλος) 
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς λόγω της αργίας του Σαββάτου (Άγια Θεοφάνεια) δεν αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα. Έδωσε όμως Φιλικό αγώνα εντός έδρας την περασμένη Τρίτη με τον Ατρόμητο Τριαδίου, μέσα στα πλαίσια σύσφιξης σχέσεων των δύο Συλλόγων.

Και οι δύο προπονητές των ομάδων, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, μια και δεν τους δίνεται αυτή η δυνατότητα κατά την αγωνιστική περίοδο που διανύουν.Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Είχε λίγες φάσεις με διάρκεια, αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει αύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου με τον Αίαντα Κιλκίς στις 16:00 στο ΔΑΚ

Η σύνθεση της ομάδος: Πολιτίδης Χάρης, Χειρούλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Τρόπιος Ανέστης, Ουστάς Αναστάσιος, Καπούλας Κων/νος, Σερασκέρης Σάββας, Καραδήμος Παναγιώτης(Libero).

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ

Η παιδική ομάδας μας στο τρίτο της παιχνίδι παιχνίδι, έχασε εντός έδρας από την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας με 3-2 σετ (25-23, 25-19, 22-25, 10-25, 10-15)

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με καθαρή νίκη για την ομάδα του Άτλαντα (3-0), όμως το έχασε από δικά του λάθη.

Στα δύο πρώτα σετ ο Άτλας έπαιξε αρκετά καλά με γρήγορα τελειώματα των φάσεων, χωρίς να δίνει το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να κάνει αντεπιθέσεις. Το 3ο σετ ήταν το καθοριστικό που ενώ ήλεγχε το παιχνίδι άρχισε να κάνει λάθη και σε κρίσιμα σημεία να δίνει αδικαιολόγητους πόντους με αποτέλεσμα να το χάσει με σκορ 22-25.

Η κακή ψυχολογία του 4ου σετ είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολύ εύκολα το σετ με σκορ10-25. Στο 5ο σετ προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε και έχασε τον αγώνα με 3-2 σετ.

Το θετικό είναι πως απέσπασε 1 βαθμό και παραμένει στην πρώτη τριάδα, έχοντας πάντα στόχο να διεκδικήσει πρωτάθλημα.


Η σύνθεση της ομάδος: Καπούλας Κων/νος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Πελτιάν Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Καραδήμος Παναγιώτης, Τρόπιος Ανέστης (Libero).

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου