Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Ομάδες γονέων με παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού

Ανακοίνωση Κέντρου Αυτισμού
To Κέντρο Αυτισμού οργανώνει μια σειρά δομημένων συναντήσεων γονέων με σκοπό να ενημερώσει και να στηρίξει τις οικογένειες με τεχνικές που θα βοηθήσουν την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών ενός αυτιστικού παιδιού.


 Στόχος του προγράμματος “Από επιβίωση σε συμβίωση” είναι να επαναφέρει τους γονείς στο λειτουργικό γονεϊκό τους ρόλο, ακούγοντας και απαντώντας τους προβληματισμούς τους και μέσα από την ψυχική τους ενδυνάμωση να μπορέσουν να ανταπεξέθουν στην απαιτητική καθημερινότητα με συγκεκριμένους τρόπους και ειδικές τεχνικές. 

Το θεραπευτικό παιχνίδι και οι νέες δίοδοι επικοινωνίας που αυτό προτείνει αλλά και ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου της οικογένειας στην αντιμετώπιση του αυτισμού έχουν ως σκοπό τελικά να αποκαταστήσουν τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και αυτή να ξαναϊδωθεί ως δυναμικό σύνολο.

Το πρόγραμμα είναι 5μηνο με συναντήσεις 2 Σάββατα το μήνα 10.00-14.00. Το κόστος κάθε συνάντησης θα είναι 20 Ευρώ. Η πρώτη συνάντησή μας θα γίνει σε κλίμα γνωριμίας στις 20 Ιανουαρίου και θα είναι δωρεάν.


Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:


2310 450 941 ή 6940402054
Κέντρο Αυτισμού
Ελλησπόντου 22
Καλαμαριά
www.kentro-aytismou.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου