Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΚΔΑΠ "Αίας Κιλκίς": Καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών σας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΙΑΣ δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.
Ο σύλλογός μας που όλα αυτά τα χρόνια στοχεύει στην αθλητική διαπαιδαγώγηση έκανε το επόμενο βήμα δημιουργώντας ένα ΚΔΑΠ με ξεκάθαρο αθλητικό προσανατολισμό.

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες μπορούν και πρέπει να γεμίζουν το χρόνο τους με αθλητικές δραστηριότητες γι'αυτό και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που θα αποτελείται αμιγώς από τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Τα επιτυχημένα τμήματα του στίβου, βόλεϊ, ποδηλασίας, τζούντο, ενόργανης και ρυθμικής έρχονται να εμπλουτίσουν η άρση βαρών, η αναρρίχηση, το σκάκι, οι παραδοσιακοί χοροί και η παιδαγωγική γυμναστική.


Επιπλέον για να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών προσθέσαμε ρομποτική, πληροφορική, θεατρική αγωγή και ενισχυτική διδασκαλία.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες περιλαμβάνονται ήδη στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ το οποίο οι γονείς τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους καθιστώντας το πλήρες στο 100% από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας είναι απόλυτα καταρτισμένο στο εκάστοτε αντικείμενο ενώ παράλληλα διαθέτει και την αντίστοιχη παιδαγωγική επάρκεια για την ικανότητα διδασκαλίας του αντικειμένου σε παιδιά δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2341076964, 6947325628 (Παυλίδης Αλέξανδρος), 6972030876 (Αβραμίδης Ανδρέας) ή ηλεκτρονικά στοinfo@aiaskilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου