Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού - 8/4/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τις 23 νίκες σε 25 παιχνίδια (έχει και δύο ισοπαλίες) έφτασε ο Κιλκισιακός, που μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 1-0 του Παλαιού Αγιονερίου και ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά.
Οι πρωταθλητές του Μάκη Δανδίκα βρήκαν το γκολ της νίκης στο 20', όταν από σέντρα του Δημήτρη Ευθυμιάδη από τα αριστερά, ο Ρίλντι Καμπεράι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 32' ο Ζάικος αντέδρασε σωστά στο τετ-α-τετ με τον Καραμουκίδη, με τον Δημήτρη Δρόσο πέντε λεπτά αργότερα να έχει σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Νέα ευκαιρία για τον Κιλκισιακό στο 42', με τον Δρόσο και πάλι να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 50' ο Ματεντζίδης έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, με τον τερματοφύλακα Αιγίδη στο 73' να αποκρούει το σουτ του Μπελίτσα. Νέα φάση για τον ΑΟΚ με τον Παρπουτσή στο 75', ενώ στο 80' ο Ζάικος νίκησε τον Καραμουκίδη σε τετ-α-τετ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Νικολαΐδης, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης (53' Βαχανελίδης), Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Κουραλίδης (66' Λογγινίδης), Καμπεράι (68' Παρπουτσής), Σαπανίδης, Δρόσος.

ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ: Αιγίδης, Γιακούμποβ, Βαλσαμάς, Ατματζίδης, Καρούτας, Παπαδόπουλος, Μωυσίδης (66' Σ. Δεμουρτζίδης), Καραλής (81' Χατζόπουλος, Καραμουκίδης, Παυλίδης, Καλαϊτζίδης.

Και τώρα μπαράζ!
Οταν σε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια λειτουργίας της Δεύτερης Ομάδας του Κιλκισιακού φτάνεις να διεκδικείς την άνοδο στην Α1, τότε σημαίνει πως κάτι πράττεις σωστά!

Ο Κιλκισιακός Β΄ επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 2-1 εκτός έδρας του Χέρσου και μπήκε στα μπαράζ της Α΄ Κατηγορίας για την άνοδο στα "μεγάλα σαλόνια"!

Με τον προπονητή μας Θωμά Σαραφίδη να καταθέτει τα διαπιστευτήριά του από τις αρχές Σεπτέμβρη, και με σκληρή δουλειά, υπό τις οδηγίες του οι νεαροί μας παίκτες τερμάτισαν στη πέμπτη θέση της κατάταξης του Ανατολικού Ομίλου με 40 βαθμούς (ένα πίσω από τη τετράδα), και πλέον ετοιμάζονται για τους αγώνες των πλέι οφ, όπου στο πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας το Δροσάτο.

Φυσικά δε πρέπει να ξεχνάμε και τη παρουσία των δύο αρχηγών της ομάδας και πολύπειρων ποδοσφαιριστών Μπάμπη Ζαμανόπουλο και Ηλία Κουραλίδη, οι οποίοι με την μεγάλη τους αγάπη που έχουν για τον Κιλκισιακό, είναι από τη πρώτη στιγμή δίπλα στους νεαρούς παίκτες, βοηθώντας τους και συμβουλεύοντας τους, ούτως ώστε λίαν συντόμως να δούμε κάποιους από αυτούς στην Ανδρική Ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο ισχυρός άνεμος δεν επέτρεψε τις πολλές φάσεις, με τον Κιλκισιακό Β΄ να ανοίγει το σκορ στο 30' με τον Νίκο Μαλάνια, με τη Δόξα να έχει δύο χαμένες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισαν στο 80', όμως πέντε λεπτά αργότερα με εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Στέλιος Φιλιππίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β': Κουτουκιάς, Δούκας, Ντοριάν, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Μουρατίδης, Φιλιππίδης (87' Γ. Κουραλίδης), Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (90' Σακαλίδης), Κυριακίδης (70' Κωτάκης).

Φιλικοί αγώνες στη Νέα Ιωνία
Στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις των Μπέμπηδων Νέας Ιωνίας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, με τις τέσσερις ομάδες των Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ να δίνουν αγώνες με τους οικοδεσπότες. Πολύ όμορφα παιχνίδια, σε φυσικό χόρτο για τα παιδιά των δύο ακαδημιών, που παρά τον δυνατό άνεμο, το χάρηκαν με τη ψυχή τους, προσφέροντας και ωραίο θέαμα σε γονείς και συνοδούς. 

Ευχαριστούμε τους Μπέμπηδες για την φιλοξενία την οποία φυσικά και θα ανταποδώσουμε τον επόμενο μήνα στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.