Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Προκρίθηκε ο Αίας Κιλκίς στους 16 της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με ομάδες της Α1 κατηγορίας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την περασμένη Τετάρτη στις 25 Ιανουαρίου, η γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι Βόλεϊ με την ομάδα της Β Εθνικής Κατηγορίας ΑΕΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ, και αποσπώντας νίκη 3-0 σετ , προκρίθηκε στη Γ΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γίνονταν αξιόλογες προσπάθειες και από τις δυο ομάδες, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον των θεατών κρατήθηκε ζωηρό ως το τέλος.

Στο 1ο σετ κι ενώ έδειξε να ξεκινάει με σιγουριά ο ΑΙΑΣ ,κόλλησε στον 5ο πόντο ενώ ο Μυγδονιακός με ένα σερί 8 πόντων οδήγησε το σκορ ως το 5-10. Εκεί ανέλαβε όμως πρωτοβουλία πάλι ο Αίας και μετά από μια ισοπαλία στους 10 και τους 13 πόντους, τέλειωσε το σετ χωρίς άλλη ανατροπή στο 25-18.

Στο 2ο σετ , με τουλάχιστον 2 αμφιλεγόμενες φάσεις και διαμαρτυρίες της κερκίδας και των αθλητριών του Αίαντα προς τη διαιτησία ( η αρχηγός Κυριακίδου Εύη δέχτηκε κίτρινη κάρτα), μετά την ισοπαλία στους 3 πόντους, ο Μυγδονιακός δεν ξαναπέρασε μπροστά, χάνοντας το σετ 25-14.

Στο καθοριστικό 3ο σετ η μάχη ήταν πιο σκληρή , μια και ήθελαν τη νίκη του οπωσδήποτε και οι δυο ομάδες. Όμως ο ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ με σωστότερες επιλογές λόγω εμπειρίας και πολύ δυνατές επιθέσεις δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, (αν εξαιρέσουμε το πλησίασμα του Μυγδονιακού στο 22-19) κι έτσι το σετ έληξε 25-19.

Την πρόκριση γιόρτασε η ομάδα στο γνωστό Ταβερνείο της Πόπης, που ως χορηγός προσφέρθηκε να κεράσει τη γυναικεία ομάδα αυτή τη φορά, ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Η σύνθεση της ομάδας.
Α.Σ. ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου, (αε) Βλάχου, Κοτίδου, Κωνσταντινίδου, Δαλακλή, Καντίδου .

Οι αθλήτριες της γηπεδούχου ομάδας και ο κόσμος της στην κερκίδα, καταχάρηκαν το θετικό αποτέλεσμα, μια και ήξεραν από πριν πως η νίκη σημαίνει πρόκριση στη Γ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη φάση αυτή, οι 4 νικήτριες ομάδες της Β’ φάσης θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες της Α1 κατηγορίας, την αφρόκρεμα του Ελληνικού Βόλεϊ.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια της Γ Φάσης έχει γίνει ήδη από την ΕΟΠΕ και ημερομηνία του επόμενου αγώνα για την Κιλκισσιώτικη ομάδα με τη λαμπρή διαδρομή, καθορίστηκε η Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στις 20.30 , πάλι στην έδρα της, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με αντίπαλο την ομάδα της Α1 Κατηγορίας, «Μακεδόνες Αξιού» που εδρεύει στα Κύμινα του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αυτά είναι τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής της Γ Φάσης που προέκυψαν από την κλήρωση (οι αγώνες θα διεξαχθούν την 1η Φεβρουαρίου):

ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΕΚ Αθηνών

ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης

ΑΣ Αίας Κιλκίς - ΑΣ Μακεδόνες

ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

ΑΣ Άρης - ΑΟΝ Πανναξιακός

ΑΟ Θήρας - ΑΣ Ελπίς

ΓΣ Πανιώνιος - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Καλείται, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να προσέλθει στον αγώνα , αν μη τι άλλο για να ενισχύσει την ομάδα μας και να θαυμάσει από κοντά τις «Κυρίες» του Βόλεϊ που επί χρόνια αγωνίζονταν στα σαλόνια της Α1 αλλά και τις μικρότερες αθλήτριες της ομάδας που προέρχονται από τους κόλπους της.

Η γυναικεία ομάδα του Αίαντα (ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ) ευχαριστεί τους φίλους της που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της, ειδικά τα μικρά παιδιά-αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών με τους γονείς τους - είναι πολύ ενθαρρυντικό για τον αθλητισμό η γεμάτη με παιδιά κερκίδα.

Η επόμενη αγωνιστική:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ.ΑΙΑΣ/ ΑΤΕΡΜΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ , ΩΡΑ 18.00

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ :
Α.Σ.ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ-ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ , ΩΡΑ 20.30

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ, ΩΡΑ 14.00

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ, ΩΡΑ 14.00

INFO
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/
http://www.aiaskilkis.gr/
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.