Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

"Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς για την τιμή που μας έκανε"

Υπογράφει
η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Ν. Κιλκίς. 

Κατά την διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση των τεσσάρων φορέων του νομού Κιλκίς (Δήμος Κιλκίς, Δήμος Παιονίας, Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου) για την πολύτιμη συμβολή τους καθ’ όλη την διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

Από την πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς το βραβείο παρέλαβε η Διοικήτρια κ. Μαρία Βλάχου, εκπροσωπώντας όλο το προσωπικό του οργανισμού.

Το Νοσοκομείο του Κιλκίς από την πρώτη στιγμή, με όλα του τα μέσα, στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας και τους παρείχε τις υπηρεσίες υγείας που χρειαζόντουσαν. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας, υπερέβαλαν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η συγκρότηση επιτροπής από μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών για τη διαχείριση του προσφυγικού, οι οποίοι πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους πέραν του ωραρίου τους.

Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους τους φορείς της πόλης μας, το επιμελητήριο, το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο, τον ερυθρό σταυρό, αλλά και πολλούς ανώνυμους και επώνυμους πολίτες, όπως οι αδελφοί Κωνσταντινίδη, αποδεικνύοντας έτσι ότι η πρόοδος και η βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου είναι υπόθεση όλων μας.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς για την τιμή που μας έκανε να μας απονείμει αυτό το βραβείο. Είναι ουσιαστικά ένα βραβείο που βρίσκεται στις συνειδήσεις όλων των πολιτών του νομού μας και μας το απονείμουν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου