Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 23-24-25-26/11/2017 ήμερες Πέμπτη -Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα Άνω Λιόσια από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do(ΕΛΟΤ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις ηλικίες 2003-2004-2005.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Άνω Λιοσίων με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη αναλόγου του μεγέθους της διοργάνωσης. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Να τονίσουμε ότι μέσα από αυτό το Πρωτάθλημα οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να πάρουν μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση σε περίπτωση διάκρισης .

Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οκτώ άτομα :

1.Τσαρτσαλης Κων/νος ηλικίας 2005 κιλά -65

2.Τσαρτσαλη Χρυσή ηλικίας 2004 κιλά -55

3.Παπαντωνιου Κων/νος ηλικίας 2004 κιλά -65

4.Νικολαιδη Σοφία ηλικίας 2005 κιλά +59

5.Νικολαιδη Γιώργο ηλικίας 2004 κιλά -65

6.Σιδηροπουλου Χρυσούλα ηλικίας 2004 κιλά -51

7.Γκανα Θεόδωρο ηλικίας 2003 κιλά 76

8.Γιαννουλακο Βασίλη ηλικίας 2005 κιλά -45

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις ανάλογου του επίπεδου τους και της εμπειρίας τους καταφέρνοντας να κάνουν άλλος μια άλλος δυο συνεχόμενες νίκες επί δύσκολων αντιπάλων αλλά χωρίς να καταφέρουν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση της αθλήτριας Σιδηροπούλου Χρυσούλας αλλά και του Γιαννουλακου Βασίλη που παρά την προσπάθεια που έκαναν, λόγο μεγάλης συμμετοχής στην κατηγορία, τους δεν κατάφεραν να διακριθούν φτάνοντας μια ανάσα από τα μετάλλια .

Μέτα το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Βοηθός προπονητής Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι οι εμπειρίες που αποκόμισε ο κάθε αθλητής από αυτό το πρωτάθλημα θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει με μεγαλύτερο πείσμα και ζήλο για να φτάσει εκεί που έχει στοχεύσει. 

Μετά το πέρας των αγώνων ο Πρόεδρος αλλά και αρχηγός αποστολής Γιαννουάκος Δημήτριος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου