Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Με νίκη συνέχισε και η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Το απόλυτο νικών συνεχίστηκε για τον Αλέξανδρο και για το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΚιλκίς, νικώντας τον Άγιο Χαράλαμπο στο Δημοτικό Στάδιο με 5-0.

Ο Αλέξανδρος με ελλείψεις είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία των αντιπάλων του, οι οποίοι είχαν 2 πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν αυτοί το σκορ. 

Την καλοστημμένη άμυνα των φιλοξενουμένων ξεκλείδωσε ο Τσολακίδης με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή στην γωνία του τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν άλλα 4 τέρματα 2 από τον Ιωαννίδη και από ένα από τον Γιαξή και Τζεβελέκη. 

Χωρίς τον τιμωρημένο Κοτζαμπουικίδη και τους τραυματίες Ντουντούκη, Νάση και Παμπουκίδη η ομάδα απέδωσε για 20 λεπτά καλό ποδόσφαιρο που ήταν αρκετό να πάρει την νίκη και να συνεχίσει με 7 στα 7 στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΕ Πολυκάστρου σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.