Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Φραγγίδης: "Είμαστε στην τελική ευθεία"

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στην Κεντροαριστερά. Οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας καλούνται να συμμετέχουν στη συγκρότηση ενός σύγχρονου πολιτικού φορέα που με τις ιδέες και τις προτάσεις του μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του 21ου αιώνα.

Να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα κόμμα που να απαντά σε υπαρκτά προβλήματα, με σύγχρονο πολιτικό λόγο και ισχυρή κουλτούρα εσωτερικής δημοκρατικής λειτουργίας.

Να οικοδομήσουμε μαζί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη στην οποία θα υπάρχει χώρος για όλους όσοι αποδέχονται ένα κοινό ηθικό και αξιακό πλαίσιο λειτουργίας, χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς; Από τη γενιά των γoνιών μας μέχρι και τη γενιά των παιδιών μας.

Το στοίχημα της μαζικότητας είναι το πρώτο που καλούμαστε να κερδίσουμε γιατί αποτελεί εγγύηση διαφάνειας και αξιοπιστίας για το νέο φορέα.

Είναι κοινή παραδοχή ότι οι πολίτες ζητούν κάτι διαφορετικό, κάτι εντελώς καινούργιο απέναντι σε αυτό που υπάρχει σήμερα και κυβερνά τον τόπο, που είναι μια κυβέρνηση με τεράστια ελλείμματα αξιοπιστίας και παραγωγής έργου και στη Νέα Δημοκρατία που επιδιώκει την επιστροφή στη συντήρηση και το " βαθύ κράτος'.

Και αυτό το διαφορετικό μπορεί να το φέρει μόνο μια μεγάλη και δυνατή Δημοκρατική Παράταξη. Το αποδείξαμε διαχρονικά, θα το αποδείξουμε και τώρα.

Καμία αλλαγή δε θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να την φέρουν. Την αλλαγή θα την φέρουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.