Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Για 5η φορά υλοποιεί ευρωπαϊκό πρόγραμμα το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς είναι από τα ελάχιστα σχολεία στην Ελλάδα που υλοποιεί ευρωπαϊκό πρόγραμμα για 5η φορά. Το καινούριο πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχει είναι διετές (2017-2019) και έχει τίτλο "Positive coexistence in the school society" - Θετική συνύπαρξη στη σχολική κοινότητα.


Σε γενικές γραμμές αφορά τις συμπεριφορές μαθητών και καθηγητών, θετικές και αρνητικές, στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος, τρόπους αντιμετώπισης των προβληματικών συμπεριφορών και ενίσχυση-προβολή ‘’προτύπων συμπεριφορών’’.

Το ευρωπαϊκό κονδύλιο που προβλέπεται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι του ύψους των 21.000 Ευρώ. Οι χώρες που συμμετέχουν είναι η Ελλάδα, η Ισπανία (Αλμερία), η Γαλλία (Λιμόζ), η Φινλανδία (Λοβίσα) και η Γερμανία (Στουτγάρδη). Στο πρόγραμμα θα πάρουν μέρος δεκαέξι (16) μαθητές της Α’ και Β’ Γυμνασίου, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν και θα φιλοξενήσουν αντίστοιχα μαθητές των παραπάνω χωρών.

Η πρώτη συνάντηση των συντονιστών για τον προγραμματισμό και τον καταμερισμό των εργασιών θα γίνει στην Αλμερία της Ισπανίας όπου θα συμμετέχουν δυο (2) καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.