Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης

Δελτίο τύπου συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Ο.Δ.Κ.Ε. σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο του Κιλκίς το διήμερο 7-8/10/2017 στην πόλη του Κιλκίς. 

Το Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς με πρόεδρο τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Πλούταρχο ευχαριστεί για την βοήθεια τους τον αντιπεριφερειάρχη ΒΕΡΓΙΔΗ Α., τον Δήμαρχο Κιλκίς ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ Δ. , τον Δήμαρχο Παιονίας ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ Χ. , τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς ΤΟΝΙΚΙΔΗ Π.

Επίσης τους χορηγούς του σεμιναρίου FALCON SECURITY ΓΑΛΕΙΔΗ Σ., το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ, την PIZZA BAR, το snack – bar creperie βαβέλ, το κατάστημα DA VINCI, DAILY BISTRO ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ, ταβέρνα ουζερί Βαρελόφρονες, mikel, και το κατάστημα μπιτεν φάτεν.

Ακόμα τον ερυθρό σταυρό Κιλκίς για την βοήθεια και την παρουσία τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες του σεμιναρίου , όπως και τον δημοσιογράφο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Θεόφιλο που κάλυψε την εκδήλωση, και τα ξενοδοχεία VICTORIA - KRISTONIA.

Ομιλητής του σεμιναρίου ηταν ο εθνικός καθηγητής και μέλος την ΚΕΔ/ΕΟΚ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Κωνσταντίνος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Κιλκίς ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ Θ. , Πρόεδροι ενώσεων ΕΚΑΣΘ ΛΟΡΤΟΣ Σ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν. και εκ μέρους της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ. , ο πρώην αντιπρόεδρος ΟΔΚΕ ΜΟΥΣΤΟΣ Α. , ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΚΑΛΟΤΣΗΣ Α. και ο διεθνής διαιτητής ΤΑΝΑΤΖΗΣ Γ. , ο Δήμαρχος Παιονίας ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χ., Ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ , Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ Π.

Η Ο.Δ.Κ.Ε που για πρώτη φορά έχει ο σύνδεσμος Κιλκίς την τιμή ο ειδικός γραμματέας της ομοσπονδίας να είναι μέλος του συνδέσμου μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παντελής τίμησε την οικογένεια του Τ. ΦΟΥΡΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, την εταιρία Athlos ΒΑΝΤΟΛΑ Θ. και τον σύνδεσμο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου