Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Νίκη για την νέα φουρνιά των "Ελπίδων" του Αλέξανδρου Κιλκίς

Με νίκη συνέχισε η νέα φουρνιά Ελπίδων, παιδική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 της Αναγέννησης Προχώματος αφού στο 9’ το σκορ ήταν 3-0.

Από εκεί και μετά οι νεαροί Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές, πήραν αψήφιστα το ματς και έχασαν 9 κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αφού η φλυαρία επικράτησε. 

Το 1-0 στο 2’ από τον Ζάλτο, όταν από καταπληκτική κάθετη πάσα του Σοφή βγήκε τε τα τετ με το τερματοφύλακα, και αφού πέρασε και αυτόν πλάσαρε σε άδεια εστία.

Στο 4’ ο Τουτσίδης με πλασέ το 2-0 από ασίστ του Κατσάρα ενώ ο ίδιος παίκτης το 3-0 στο 9’ επίσης με κοντινό πλασέ μετά από ωραία εκτέλεση στατικής φάσης από τον Ρεμπετσιώτη. Η φιλοξενούμενη μείωσε στα 55’ & 62’. 

Επόμενο παιχνίδι για την Παιδική ομάδα της Ακαδημίας του Κιλκίς, της οποίας το ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα με προσθήκες από την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, το Σάββατο 21/10/17 στη Σίνδο με την τοπική Α.Ε. Νέων.

Σύνθεση: Σιάπκαρης, Ναλμπάντης, Μακάριος (45’ Σαββίδης) , Παρτσαλίδης , Περπερίδης (55’ Βαφειάδης), Ρεμπετσιώτης (48’ Μπατσέλι), Τουτσίδης (68’ Κυμπαρίδης), Σοφής, Ζάλτος, Κατσάρας, Σπασόπουλος (40’ Ζιούτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου