Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Απέδρασαν για ένα τριήμερο τα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς

Στην Ήπειρο και στο Ιόνιο απέδρασαν για ένα τριήμερο τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς. Οι αειθαλείς εκδρομείς επισκέφθηκαν όμορφα τοπία και τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Πρέβεζας, της Πάργας και της Λευκάδας.

Πρώτος σταθμός της εκδρομής στα Ιωάννινα ήταν το μοναδικό στο είδος του Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη. Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα με περιηγήσεις στα Γιαννιώτικα Τέμπη, στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας και στην Πρέβεζα όπου κατέλυσαν. 

Την επόμενη ημέρα τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς αναχώρησαν για την Λευκάδα. Η διαδρομή από τη Λυγιά, τη Νικιάνα κατέληξε στο Νυδρί από όπου με πλοιάριο ξεναγήθηκαν σε δύο από τα Πριγκηπονήσια της Λευκάδας, τη Μαδουρή και το Σκορπιό. 

Την τελευταία ημέρα οι εκδρομείς του ΚΑΠΗ Κιλκίς περιηγήθηκαν στις εκβολές του μυθικού ποταμού Αχέροντα. Σημαντική ήταν η συμβολή της ξεναγού του τουριστικού γραφείου στην ενημέρωση των εκδρομέων με πολύτιμες γεωγραφικές, ιστορικές και πολιτιστικές πληροφορίες για τα μέρη και αξιοθέατα που επισκέφθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.