Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
Ερηνεύουν οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ – ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής συναντιούνται για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα. 

Οι μουσικές τους συνθέσεις έχουν "ντύσει" κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και έχουν αποτελέσει ρεπερτόριο συναυλιών πολλών ορχηστρών. Πολυσύνθετοι και με πολλά ενδιαφέροντα και οι δυο τους, έχουν διευθύνει φεστιβάλ πολιτισμού, έχουν επιμεληθεί εκδοτικά labels της δισκογραφίας, έχουν συμμετάσχει σε δράσεις κοινωφελείς και εθελοντικές καθώς και σε συνέργειες γύρω από την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι.
Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί στην σκηνή, παρουσιάζοντας καινούργια και κλασικά δείγματα της συνθετικής τους δουλειάς και δημιουργούν καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τόσο με το άρωμα των συνθέσεών τους, όσο και με σημαντικά ποιητικά κείμενα τα οποία έχουν μελοποιήσει.

Συμμετέχει και ερμηνευτικά αλλά και με το προσωπικό του ρεπερτόριο ο Απόστολος Ρίζος. Ο Απόστολος Ρίζος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και ενδιαφέροντες τραγουδοποιούς της εποχής μας. Έχουν ξεχωρίσει οι προσωπικοί του δίσκοι τόσο αυτοί που βασίζονται σε δικές του συνθέσεις όσο κι εκείνοι στους οποίους ερμηνεύει πρωτότυπο υλικό σημαντικών συνθετών και τραγουδοποιών. Είναι επίσης ένα από τα πιο δραστήρια πρόσωπα της ζωντανής μουσικής σκηνής της χώρας.

Ερμηνεύει επίσης, η Κορίνα Λεγάκη. Μια σημαντική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς, με πολλές ποιοτικές μουσικές συμμετοχές και συνέργειες και με αξιόλογη πολυσυλλεκτική δισκογραφία. Πολύγλωσση και πολυσύνθετη, έχει επίσης ερμηνεύσει και ηχογραφήσει τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και του κινηματογράφου.

INFO➤Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Ώρα προσέλευσης: 20:30 / Ώρα έναρξης: 21:30Τηλ πληροφοριών: 2310510081Προπώληση, Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης:
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - 2310.589200 (Δευτέρα – Παρασκευη 10:00 – 14:00)ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)SPEATY (Εύοσμος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 67 - 2310.707333)Ηλεκτρονικά www.viva.gr à http://bit.ly/2s8k4W4 και σε όλα τα φυσικά σημεία, SEVEN SPOT, MEDIA MARKT, RELOAD, MY MARKET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου