Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η χορωδία "Αξιον Εστί" στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Αιδηψού

Με την συμμετοχή στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Αιδηψού 7 και 8 Ιουλίου, έκλεισε για το "Αξιον Εστί" η πρώτη περίοδος του 2017. 
Πρωτόγνωρες εμπειρίες για την χορωδία, η συμμετοχή αυτή,που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε φίλους της χορωδιακής μουσικής και να γνωρίσουμε και άλλα ακούσματα και ηχοχρώματα των Βαλκανίων και της Κύπρου. 

Δόθηκαν ευκαιρίες για καινούριες συναντήσεις και συνεργασίες. Μία άριστη εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός εκ μέρους του διοργανωτή που είχε την βοήθεια και την συμμετοχή και συμπαράσταση των κατοίκων της Αιδηψού, και την απουσία της Τοπ. Αυτοδιοίκησης, και τις δύο βραδιές.

Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών και την υπόσχεση του χρόνου να βρεθούμε στην Κύπρο.

Συμμετείχαν οι χορωδίες "ΔΙΑΤΟΝΙΚΗ" Πέρα Χωριού και Νήσου, η "ΜΕΛΩΔΙΑ" Λυμπίων, η χορωδία Παραδοσιακών τραγουδιών Β. Ευβοιας "Πεντέμια Αιδηψού" @ Ρίζες Ιστιαίας", η χορωδία "Dissensio" Ιστιαίας και η "Corul " Pr.IonIonescou" από το Topoloveni της Ρουμανίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.