Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Σερβία

Ανακοίνωση Ενοριών Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου 
Οι Ενορίες Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου διοργανώνουν πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Σερβία από Δευτέρα 21 έως Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.
Θα επισκεφθούμε την πόλη των Σκοπίων, το Βελιγράδι την όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατέια Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο, τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα, το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, το Δημαρχείο, την επαρχιακή πόλη Stremsi karlovsi ιστορική έδρα του Πατριαρχείου Σερβίας και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος καθώς και αρκετά ορθόδοξα Μοναστήρια της περιοχής.

Την εκδρομή θα συνοδεύσουν ο π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης και ο π. Γεώργιος Παντελίδης.

Συμμετοχές στο γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε ημέρα 8:00 με 12:00 το πρωί και 6:00 με 8:00 το απόγευμα και στα τηλέφωνα 23410 22.576 και 6946 359.086

Τιμή Συμμετοχής 260€
Στην τιμή περιλαμβάνονται:Όλες οι μετακινήσεις με λεωφορείο. Διαμονή σε Ξενοδοχείο 4* (4 Διανυκτερεύσεις με πρωινό και ένα γεύμα – ημιδιατροφή). Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου