Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΓΑΣ Κιλκίς: Εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Αλέρου στα 28α Ολύμπια του Λιτοχώρου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο δεκαπεντάχρονος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες “28α Ολύμπια” που διοργάνωσε με επιτυχία ο αθλητικός σύλλογος ΓΑΣ Ενιπέας Λιτοχώρου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας .
Ο Αλέρου που κατέχει την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα στο δρόμο των 600 μ με 1'25''88, συμμετείχε σε αγώνα προετοιμασίας, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας του, σε μια κούρσα 300 μ και σημείωσε χρόνο 36''72, που είναι και η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα φέτος στο αγώνισμα.

Ο αθλητής του Κώστα Μηναρετζή έχει εντυπωσιάσει φέτος τους ειδικούς με το ταλέντο και τις επιδόσεις του σε όλους τους δρόμους από τα 300 έως τα 1000 μ και δίκαια θεωρείται το πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 600 μ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Παμπαίδων που θα γίνει στις 15 και 16 Ιουλίου στην Καβάλα.

Στους ίδιους αγώνες εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο ίδιο αγώνισμα ένα ακόμη αυθεντικό ταλέντο του ΓΑΣ Κιλκίς, η δεκατετράχρονη Παναγιώτα Φαρμάκη σημειώνοντας επίδοση 44''48 και δείχνοντας πως έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Φαρμάκη έχει φετινή επίδοση 43''74 στα 300 μ και προβάλει στις υψηλές θέσεις των κορυφαίων Παγκορασίδων στο αγώνισμα.

Τέλος η δεκατριάχρονη Στέλα Παρασκευά σημείωσε για ακόμη μια φορά χρόνο κάτω από τα 3'30'' στα 1000 μ τερματίζοντας στην 4η θέση στους αγώνες με 3'28''9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.