Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ξεκινάει το όμορφο σινεμαδάκι του Κιλκίς


Θερινός κινηματογράφος “Δημήτριος Ζωηρός”
Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, Ώρα 9.30
Βραδιές γεμάτες γέλιο, συγκίνηση, δράση και φαντασία μας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στο όμορφο σινεμαδάκι μας, που έγινε ο απόλυτος προορισμός των δημοτών που παραμένουν στο κλεινόν άστυ τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

Η έναρξη της φετινής χρονιάς γίνεται τη γαλλική κομεντί “Γιατρός στο χωριό”- Medecin De Campagne, μια γλυκόπικρη ταινία, στην οποία ξεχωρίζει η χημεία του πρωταγωνιστικού ντουέτου Φρανσουά Κλιζέ - Μαριάν Ντενικούρ, δύο έμπειρων ηθοποιών που παίζουν με χαρακτηριστική ερμηνευτική άνεση ένα ερωτικό παιχνίδι, που περισσότερο κυοφορείται παρά εκδηλώνεται.

Υπόθεση
Όλοι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού μπορούν να υπολογίζουν στον Jean-Pierre, τον γιατρό που τους ακροάζεται, τους φροντίζει και τους καθησυχάζει μέρα-νύχτα. 


Όμως κάποια στιγμή αρρωσταίνει κι αυτός και καταφθάνει η Nathalie, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο επάγγελμα και έρχεται από το νοσοκομείο για να βοηθήσει. 

Θα τα καταφέρει άραγε να προσαρμοστεί σ’ αυτή την καινούργια ζωή και να αντικαταστήσει αυτόν που νόμιζε πως είναι… αναντικατάστατος;

Σκηνοθεσία : Thomas Lilti

Σενάριο : Thomas Lilti, Baya Kasmi

Πρωταγωνιστούν: François Cluzet, Marianne Denicourt, Isabelle Sadoyan

Χώρα: Γαλλία

Διάρκεια: 102'

Είδος ταινίας : Δραματική κομεντί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.