Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Αίας Κιλκίς : Με 2 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Καβάλα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚ Α΄ - Βόρειος όμιλος στην Καβάλα στις 15-16 Ιουλίου 2017. Οι αθλητές του συλλόγου Καπράγκος Νικόλαος και Παυλίδης Δημήτριος συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για την μελλοντική αθλητική τους πορεία.
Ο Καπράγκος Νικόλαος κατέκτησε την πέμπτη θέση στην δισκοβολία με επίδοση 47,52 λίγο πιο κάτω από την ατομική του επίδοση. Επίσης αγωνίστηκε και στη σφαιροβολία όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό κατακτώντας την δέκατη έκτη θέση.

Ο Παυλίδης Δημήτριος στάθηκε άτυχος, αν και προκρίθηκε με την τέταρτη επίδοση στον τελικό της δισκοβολίας δεν κατάφερε να πλασαριστεί και αυτός στην πεντάδα του αγωνίσματος που ήταν και ο αρχικός του στόχος. Η απειρία του αλλά και η καταρρακτώδης βροχή, τον οδήγησαν σε τρείς άκυρες προσπάθειες με αποτέλεσμα να κατακτήσει τη δωδέκατη θέση στη δισκοβολία.

Γνωρίζοντας την αξία των δύο μικρών αθλητών του συλλόγου μας, αφού οι ατομικές τους επιδόσεις είναι μέσα στις πέντε καλύτερες στην Ελλάδα είμαστε σίγουροι για τις μελλοντικές τους επιτυχίες.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής τους Παυλίδης Αλέξανδρος τους συγχαίρει για την φετινή τους αγωνιστική πορεία και τους εύχεται καλή ξεκούραση και υγεία έτσι ώστε να συνεχίσουν τον δύσκολο δρόμο των πρωταθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου