Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Πανελλαδικές: Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα της Ιστορίας και της Φυσικής, μέτριας δυσκολίας τα θέματα του Α.Ε.Π.Π

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Με Φυσική, Α.Ε.Π.Π και Ιστορία Προσανατολισμού συνέχισαν οι μαθητές τις εξετάσεις τους σήμερα, 12/06. Τα θέματα της Φυσικής ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, καλά δομημένα και κάλυπταν ικανοποιητικά την ύλη. Στο θέμα Δ, κυρίως τα δύο τελευταία ερωτήματα ήταν για πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές και θα καθορίσουν τις βαθμολογίες άνω του 17.
Στην Ιστορία, τα θέματα ήταν διατυπωμένα με σαφή τρόπο, είχαν κλιμακούμενη δυσκολία και κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης. Τα μοναδικά δύσκολα σημεία εντοπίζονται στην Ομάδα Β , στις πηγές, όπου απαιτούνταν συνδυαστική σκέψη. Οι πολύ καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι, μπορούν να επιτύχουν υψηλότατες βαθμολογίες.

Στο Α.Ε.Π.Π , τα θέματα ήταν δυσκολότερα από τα περσινά. Δεν υπήρχε πολύ καλή κλιμάκωση ως προς τη δυσκολία τους καθότι το θέμα Γ ήταν σε πολλά σημείο πιο απαιτητικό του Δ. Οι βαθμολογίες άνω του 17 θα επιτευχθούν μόνο από πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές που θα εξεταστούν την Τετάρτη 14/06 στην Χημεία, τα Λατινικά και το Α.Ο.Θ.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου