Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στις εξετάσεις προαγωγής μαύρων ζωνών

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 24 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. 
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 9.00 η ώρα στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το Στάδιο. 

Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξετάστηκαν ανά Σωματείο σε τρία διαφορετικά τερέν. Εξετάστηκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse), τις τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου ο κόσμος και συγγενείς ενθουσιάστηκαν από τα αποτελέσματα. 

Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικό άλλα την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχε η Τσαρτσάλη Χρυσή για το πρώτο βαθμό Μαύρης ζώνης 1 DAN μετά από ενασχόληση με το άθλημα του Tae Kwon Do 6 ετών.

Οι εμφάνιση της αθλήτριας του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς ήταν ικανοποιητική και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που οδήγησε στην απόκτηση του βαθμού DAN για το οποίο δοκιμάστηκε μπροστά στην εξεταστική επιτροπή της ΕΤΑΒΕ.

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες της Ομοσπονδίας. Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας αλλά και την Ένωση Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) και τον Πρόεδρό της Μανώλη Χρήστο για την εξαιρετική οργάνωση της εξεταστικής διαδικασίας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση των εξετάσεων διατίθενται στο site μας www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.