Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πρωταθλητές Ελλάδος της Ιππικής Αντοχής, από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς (Video)


Δελτίο τύπου ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, διεξήχθη ο Τελικός Πρωταθλήματος Ελλάδος στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής,στο Ράντσο Κιλκίς.

Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 50, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος και καθοριστικός για την ανάδειξη Πρωταθλητών Ελλάδος στις κατηγορίες Ενηλίκων και Παίδων.

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς για το Πρωτάθλημα, ήταν τα εξής:

Στην κατηγορία Πρωτάθλημα Παίδων, η Ευθυμία Δημητριάδου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Παίδων Ελλάδος και η Φωτεινή Χωλίδου κατέλαβε την 4η θέση. Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν με τους ίππους Greca και Amo Sofia αντίστοιχα, καθ'όλη τη χρονιά και ανέβηκαν στο βάθρο της επιτυχίας.


Στην κατηγορία Πρωτάθλημα Ενηλίκων η 
Γιαννούλα Μητώνα αναδείχθηκε Τριταθλήτρια Ενηλίκων Ελλάδος, αγωνιζόμενη με τον ίππο Aphroditi και ο Δημήτρης Μητώνας κατέλαβε την 4η θέση, με τον ίππο Salamon.

Για τον αγώνα της ημέρας, οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς είχαν τις εξής επιτυχίες:

Στην κατηγορία των 20 χλμ:

6η θέση η Ζωή Κεμανίδου με τον ίππο Franscesco και τερμάτισαν επιτυχώς ο Στυλιανός Πεταλίδης με τον ίππο Aphroditi S και ο Σάββας Πανάβογλου με τον ίππο Am Malishaa.

Στην κατηγορία των 40 χλμ:

3η θέση η Ειρήνη Γκαλέτσα με τον ίππο Bess-Guy
5η θέση ο Χρήστος Μπλούκος, με τον ίππο Azar
6η θέση ο Γιώργος Πατλάκας με τον ίππο Shakira
και τερμάτισε επιτυχώς ο Σάββας Ιωαννίδης με τον ίππο Laila.

Στην κατηγορία Παίδων 40 χλμ:
2η θέση η Ευθυμία Δημητριάδου με τον ίππο Greca
3η θέση η Φωτεινή Χωλίδου με τον ίππο Amo Sofia.

Στην κατηγορία 60 χλμ:

3η θέση ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος με τον ίππο Atac. Στον αγώνα συμμετείχε και η Ευγενία Παπαδοπούλου,αλλά έπειτα από 60 χιλιόμετρα αγώνα, απορρίφθηκε λόγω χωλότητας.

Στην κατηγορία 80 χλμ:

3η θέση ο Νίκος Μυριάδης με τον ίππο Akira και τερμάτισαν επιτυχώς η Γιαννούλα Μητώνα με τον ίππο Aphroditi και ο Δημήτρης Μητώνας με τον ίππο Salamon.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.