Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ανακαινίζονται τα κλειστά γυμναστήρια Κιλκίς και Νέου Αγιονερίου

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δημήτρη Σισμανίδη δίνει προτεραιότητα στην υλοποίηση δύο σημαντικών υποδομών άθλησης στο Δήμο Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη αυτή την εβδομάδα, σύμβαση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νίκου Ταχτσίδη και του αναδόχου Αλέξανδρου Μάντζαρη για έργα ενίσχυσης και αναβάθμισης των κλειστών γυμναστηρίων Κιλκίς και Νέου Αγιονερίου, συνολικού προϋπολογισμού 540.000ευρώ.
Οι παρεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, αφορούν σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, την αποκατάσταση βλαβών στο φέροντα οργανισμό του κτηρίου και την ενίσχυση της στατικής και αντισεισμικής του επάρκειας, την αντικατάσταση της οροφής του γυμναστηρίου και φθαρμένων κουφωμάτων και την αποκατάσταση τμήματος της πλακόστρωσης στη δυτική πλευρά του κτηρίου. Συμπληρωματικές εργασίες θα εκτελεστούν στους επιμέρους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου (αποδυτήρια, χώρος άθλησης κ.α.) .

Για το κλειστό γυμναστήριο Νέου Αγιονερίου προβλέπονται η αποκατάσταση τοπικών προβλημάτων υγρομόνωσης της στέγης του, εργασίες υγρομόνωσης των πλακών σκυροδέματος σε βοηθητικούς χώρους του κτηρίου, καθαίρεση και αποκατάσταση των εξωτερικών επιφανειών στη βόρεια πλευρά των βοηθητικών χώρων και αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων στη δυτική πλευρά του κτηρίου.

Επί της ουσίας οι δύο αθλητικοί χώροι θα ανακαινιστούν για να αποδοθούν στους δημότες και να εξυπηρετήσουν τις αθλητικές δραστηριότητες αθλητών και αθλητικών συλλόγων.

Το χρονοδιάγραμμα περαίωσης των δύο αθλητικών έργων είναι δώδεκα μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου