Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Διπλό στο Δροσάτο για τον Κιλκισιακό Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με καρδιά χιλίων λεόντων ο Κιλκισιακός Β΄ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Μακεδονικού Δροσάτου, και οδήγησε τους ημιτελικούς των πλέι οφ σε δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου.

Οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές έβγαλαν μέγα πάθος στον αγωνιστικό χώρο, και κατάφεραν να επιβληθούν της ομάδας που τερμάτισε δεύτερη στη βαθμολογία.
Στο 23' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Νίκος Χαλκίδης απέκρουσε εξαιρετικά στη δεξιά του γωνία την εκτέλεση του Πιπερτζή.

Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη κέρδισε πέναλτι με τον Νίκο Μαλάνια, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δοκάρι στην επανάληψη για το Δροσάτο και στο 72' σε αντεπίθεση για τον Κιλκισιακό Β΄ ο Στέλιος Φιλιππίδης βρήκε με ανάποδο ψαλίδι τον Παναγιώτη Κοσμερίδη που εύκολα έγραψε το 2-0.

Από εκεί και πέρα τα πάντα είχαν κριθεί με τον ΑΟΚ να φτάνει και σε άλλες ευκαιρίες για γκολ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Κωτάκης, Ντοριάν, Π. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Χ. Ζαμανόπουλος, Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (65' Δούκας), Κυριακίδης (58' Μουρατίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.