Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Απίστευτο: Απαιτήθηκε να απαγορευθούν τα χοιρινά σουβλάκια από την Εμποροπανήγυρη Κιλκίς!

Του Καραηλχάν Μαύρου
➤Η ανοχή και η υπομονή έχουν και τα όρια τους! Επιτέλους οι Κιλκισιώτες παίρνουν τα όπλα να αντιμετωπίσουν την απίστευτη προκλητικότητα! 
Οι εξελίξεις στην πόλη του Κιλκίς είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες και καταιγιστικές, με αποτέλεσμα να επικρατεί γενικός ξεσηκωμός στον περήφανο Κιλκισιώτικο λαό και να πάρει επιτέλους την κατάσταση στα χέρια του! Όλοι οι Κιλκισιώτες ενωμένοι και μονιασμένοι βροντοφωνάζουμε: "Κάτω τα χέρια σας από τα όσια και ιερά χοιρινά σουβλάκια μας"!

Δυστυχώς οι Κιλκισιώτες δεν είχαν πάρει μυρωδιά για τα συνταρακτικά γεγονότα που συνέβαιναν, συμβαίνουν τώρα, αλλά και θα συνεχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή τους το επόμενο διάστημα. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το είχε τραγουδήσει κάποτε, αλλά που μυαλό εμείς; 

"Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα, χωρίς εμένα"....

Οι Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες, απαθείς και υπνωτισμένοι ανεχόταν τα πάντα. Κανείς δεν τους ρώτησε ποτέ, ώστε να πουν κι αυτοί τη γνώμη τους για το πως θέλουν να ζήσουν στο δικό τους τόπο. 

Άποψη για τις ζωές μας έχει μόνο η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ, τα βολεμένα κομματόσκυλα και εξυπνάκηδες της εξουσίας στην Αθήνα και οι ΜΚΟ με τα τεράστια κονδύλια που ξεκοκάλιζαν και συνεχίζουν να ξεκοκαλίζουν το άφθονο χρήμα... Στην πλάτη μας φυσικά... 

Κανείς Κιλκισιώτης δεν αντέδρασε για τη βίαιη έλευση 3.000 προσφύγων, μεταναστών, λαθρομεταναστών για μόνιμη πριμοδοτούμενη εγκατάσταση σε σπίτια της πόλης. 

Κανείς δε μίλησε για την ανέγερση τεμένους στο Σαλάτς, κανείς δε διαμαρτυρήθηκε για την απότομη αλλοίωση της κοινωνικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής ζωής στην πόλη του Κιλκίς. 

Κανείς δεν κατάλαβε για πότε ετοιμάστηκε ολόκληρο κέντρο φύλαξης, "τύπου φυλακής" στο Χωρύγι. Που να τολμήσεις μιλήσεις βέβαια. Μόλις έλεγες κάτι, κατευθείαν οι πονηροί δήθεν "καλοί" σου τοποθετούσαν την ταμπέλα: "Α και εσύ ρατσιστής πουλάκι μου..." 

Κι εμείς είχαμε τις ευθύνες μας βέβαια και ζούσαμε στον κόσμο μας: Λίγη γκρίνια για τον Τσίπρα, κλάψα για τα οικονομικά, μουρμούρα για τις συντάξεις και την ανεργία, κανένας ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, καφεδάκι στο όρθιο στην 21η Ιουνίου, κανένα χαρτάκι στο καφενείο, λίγο καμάκι στο facebook ή Survivor και το βράδυ ή στη Γευγελή και τη Σκοπιανή Δοϊράνη για καζίνο, βενζίνη και οδοντίατρο, αλλά σε γενικές γραμμές καλά περνούσαμε στο ήσυχο Κιλκίς.

Ώσπου έφτασε ο κόμπος στο χτένι και το "πρόβατο" επαναστατεί! Επιτέλους ο Κιλκισιώτης ξεσηκώθηκε και με το δίκιο του πήρε τα όπλα! Διότι τον χτύπησαν στο ευαίσθητο σημείο και εκεί που πονάει πραγματικά. 

Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη και διέρρευσε εξαιτίας της έντονης αντίδρασης του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, του οποίου οι φωνές ακουγόταν μέχρι την απαίσια Πλατεία Δημαρχείου. 

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε το Δήμαρχο Κιλκίς πολυμελής αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν εκπρόσωποι μουσουλμανικών εθνικοτήτων των hot spot νομού Κιλκίς, από Αφγανιστάν, Μαρόκο, Αλγερία, Αίγυπτο, Υεμένη, Μπουρκίνα Φάσο, Σομαλία και Μπαγκλαντές. 

Επιπλέον τη συμπαράσταση τους δήλωσαν, οι νεολαίες ΣΥΡΙΖΑ Γευγελής και Σαντάνσκι, αλλά και δεκατρείς ΜΚΟ που τρώνε γλυκό ψωμί στο Κιλκίς παίζοντας το ρόλο του δήθεν συμπαραστάτη... 

Αφού ευχαρίστησαν το δήμαρχο για την άψογη και υποδειγματική συμπεριφορά των Κιλκισιωτών, αφού είναι "καλά παιδιά" και δεν αντιδρούν στα σχέδια τους (να κονομάνε και να καλοπερνάνε δηλαδή αυτοί και να πεινάμε εμείς), στο τέλος έριξαν την απίστευτη προκλητική βόμβα: 

"Το Σεπτέμβριο στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην υπάρχουν ΧΟΙΡΙΝΑ σουβλάκια, αλλά ούτε να διατεθεί αλκοόλ και τσίπουρα (ειδικά με γλυκάνισο) γιατί θίγουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων του Κιλκίς. 

Απαιτούμε να υπάρχει μόνο αρνίσιο ντονέρ κεμπάπ. 

Σας κάνουμε τη χάρη για λίγο σουβλάκι κοτόπουλο και για ρόφημα μόνο τσάι και αριάνι. Έτσι κι αλλιώς σε λίγα χρόνια, εσείς οι χριστιανοί θα είστε μειονότητα, για αυτό αρχίστε να προετοιμάζεστε από τώρα" είπε με υφάκι ο Μαχμούτ Παχλεβί, αγνώστου εθνικότητας αφού έσκισε τα χαρτιά του μόλις πάτησε το πόδι του στη Λέσβο που είχε μπει παράνομα δηλώνοντας τότε Σύριος... Και τώρα έχει απαιτήσεις και δικαιώματα το πουλάκι μας...

Ποιος είδε τότε το θεό Αλλάχ, συγνώμη το Δήμαρχο Κιλκίς και δεν τον φοβήθηκε! Χριστιανός-χριστιανός ο Σισμανίδης τα "πήρε στο κρανίο" με αυτά που άκουγε, και οι βρισιές έφευγαν βολίδα, μαζί με τασάκια, κύπελλα (αυτά ήταν επί λαμπρής εποχής ΠΑΣΟΚ που ζούσαμε όλοι σαν βασιλιάδες) και οτιδήποτε άλλο έβρισκε μπροστά του. 

Οι ισλαμιστές "αερίστηκαν γεώμηλα" και έφευγαν όπου κι όπου, ενώ οι Συριζαίοι από τη Γευγελή και το Σαντάνσκι, μαζί με τους βολεμένους καλοπληρωμένους των ΜΚΟ κρύφτηκαν πίσω από τους καλογυαλισμένους μπιντέδες του Μήτσκου που έχει μαγαζί απέναντι. 

Στο φαρμακείο του Δρεπανίδη κρύφτηκαν δύο ξεπλυμένες Λιθουανές από ΜΚΟ που έχει τη σημαντική αποστολή να μοιράζει σοκοφρέτες έναντι κονδυλίου 300.000 ευρώ ανά έτος. 

Ο μόνος ψύχραιμος φάνηκε να είναι ο αντιδήμαρχος ο Τσαντάκης, που προσπαθούσε να ηρεμήσει το τεταμένο κλίμα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας στο δήμαρχο χαριτολογώντας: "Δήμαρχε, μήπως τελικά είναι καλύτερα που μας επιτρέπουν οι ισλαμιστές να φτιάξουμε σουβλάκια από κοτόπουλο; Λιγότερες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά, ελάχιστη χοληστερόλη. Δεν είναι κι άσχημη η ιδέα τους. Μήπως να το ξανασκεφτούμε; "

Ο Σισμανίδης όμως δεν άκουγε τίποτα και είχε μετατραπεί σε "ταύρο σε υαλοπωλείο" με αυτά που ηχούσαν στα αυτιά του. 

Γρήγορα το νέο διαδόθηκε σε όλη την πόλη, όπου χιλιάδες Κιλκισιώτες βγήκαν στους δρόμους ώστε να υπερασπιστούν τα όσια και ιερά. Κεντρικό σύνθημα : "Όλα τα ανεχόμαστε, όλα θα τα πάρετε, αλλά εμποροπανήγυρη Κιλκίς χωρίς χοιρινό σουβλάκι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει"! Θα περάσετε πάνω από τα πτώματά μας αν το τολμήσετε."

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε έκτακτο ΚΥΣΕΑ, διότι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, με τους Κιλκισιώτες να έχουν πάρει τα όπλα και να είναι αποφασισμένοι για όλα! 

Μοναδική ελπίδα ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, είναι η ιδέα που πέταξε ο Κάκαρης: "Θα καλέσουμε Φίλη, Πάγκαλο, Βενιζέλο, Καμένο λόγω όγκου, για να τους κεράσουμε Κιλκισιώτικα σουβλάκια μέχρι να σκάσουν, με το σύνθημα: Φίλοι ισλαμιστές μαζί τα φάγαμε πριν, μαζί θα τα φάμε και τώρα. Εμείς τα σουβλάκια και εσείς το χρήμα...."!

Κάτω τα χέρια από τα Κιλκισιώτικα σουβλάκια! 


Περαστικά μας και του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.