Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Γιατί να επιλέξεις το CrossFit την επόμενη φορά;

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το CrossFit δεν είναι απλά ένα είδος προπόνησης αλλά ένα νέο άθλημα – και μάλιστα ένα άθλημα που δεν επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας συγκεκριμένης δεξιότητας, όπως για παράδειγμα η δύναμη, η ταχύτητα ή η αντοχή. 
Συνδυάζει ασκήσεις από τον στίβο, την ολυμπιακή άρση βαρών και την ενόργανη γυμναστική -τρέξιμο, κωπηλατικές ασκήσεις, άλματα, squats, push-ups, ανεβάσματα σε σκάλες, σχοινάκι είναι μερικές μόνο από αυτές – και το αποτέλεσμα είναι μια πολύ έντονη, και φυσικά πολύ αποτελεσματική προπόνηση.

Δεν χρειάζεται να είσαι ελίτ αθλητής για να ενσαρκώσεις την ουσία ενός πραγματικού CrossFit,αρκεί προσπάθεια,υπομονή και επιμονή.Λόγω της έντασης και της εκρηκτικής μυϊκής δράσης των ασκήσεων σε μια προπόνηση CrossFit, υπάρχουν πολλά οφέλη για τον μέσο ενθουσιώδη συμμετέχοντα. Πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα CrossFit, καλό είναι να συνεργαστείτε με ένα προσωπικό γυμναστή για να μάθετε πώς να εκτελέσετε τις κινήσεις που απαιτούνται για την προπόνηση.

Τα πολλά οφέλη της προπόνησης CrossFit οφείλονται στην ένταση των ασκήσεων. Οι ασκήσεις δύναμης βασισμένες στην υψηλή ένταση είναι αποτελεσματικές για την καύση ενός μεγάλου αριθμού θερμίδων σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ο μεταβολισμός εκτοξεύεται και η καύση λίπους συνεχίζεται ακόμη και μετά από την προπόνηση. Επίσης, ο καρδιακός ρυθμός βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πράγμα που βελτιώνει την αντοχή.

Τα Workout καθημερινά είναι διαφορετικά, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε βαρεμάρα κάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Παράλληλα θα κάνετε πολλούς φίλους αφού η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο CrossFit μοιάζει πολύ με αυτή μιας αθλητικής ομάδας. Κάνε μια δοκιμή και θα το διαπιστώσεις. Ο καθένας στο Box ενθαρρύνει και στηρίζει τον άλλον ενώ πάντα υπάρχει μια αίσθηση υγιούς ανταγωνισμού.

Το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym πρωτοπόρο στον χώρο του fitness έχει δημιουργήσει αποκλειστικά μια αίθουσα για Cross Fit, την Cross Training Hall. Είναι κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ο πλούσιος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και η καθοδήγηση από τον εξειδικευμένο γυμναστή και ιδιοκτήτη της Cross Training School Παναγιώτη Μαυρογενίδη προσδίδουν στο μάθημα επαγγελματικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.