Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία εξασφάλισε το κατάστημα του ΟΤΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ομίλου ΟΤΕ Κιλκίς
Στα πλαίσια της συνεχώς αυξανόμενης ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει το εμπορικό κατάστημα του ομίλου ΟΤΕ στο Κιλκίς, εξασφάλισε θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία μπροστά από την είσοδο του καταστήματος επί της οδού Εθνικής Αντίστασης. 

Οι θέσεις αυτές θα διευκολύνουν τα άτομα με κινητικές διαταραχές ώστε να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο κατάστημα και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της COSMOTE.

Στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της COSMOTE που στεγάζεται εδώ και χρόνια στο ισόγειο του ιστορικού κτηρίου του ΟΤΕ μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας πάντα με την αξιοπιστία του ομίλου ΟΤΕ. 

Σταθερή και κινητή τηλεπικοινωνία, υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας internet και μετάδοσης δεδομένων, COSMOTE-TV, προσφορές και την πλουσιότερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας. (laptop. Tablet, τηλεοράσεις, τηλεφωνικές συσκευές, αξεσουάρ κ.τ.λ.). 

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος για τη χειμερινή περίοδο είναι Δευτέρα και Τετάρτη 8:30 με 15:00, Τρίτη- Πέμπτη-Παρασκευή 8:30 με 14:00 και το απόγευμα από τις 17:00 έως και τις 20:30. Το Σάββατο ανοικτά από τις 8:30 έως και τις 15:00.

Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του καταστήματος της COSMOTE αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το δήμο Κιλκίς που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων αυτών και στην ευκολότερη μετακίνησή τους.

1 σχόλιο:

  1. Προς το παρόν μόνο αυτοκίνητα ατόμων με αναπηρία δεν παρκάρουν... Μήπως θα πρέπει η Τροχαία να επιληφθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή