Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Φιλικά παιχνίδια του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Την αποστολή αποτελούσαν δυο τμήματα τζούνιορ, η Μπάρτσα (2006) και η Ίντερ (2007) και δυο τμήματα Προπαίδων, αυτό του Άγιαξ (2004) και Ρεάλ (2005).

Οι Προπαίδες Άγιαξ αντιμετώπισαν την ΑΕ Ευόσμου και επικράτησαν άνετα με το ευρύ 8-1 σε ένα παιχνίδι όπου οι ποδοσφαιριστές του κ. Κώστα Ντουντούκη έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με γρήγορο ρυθμό και πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη.

Παρόμοια ήταν τα πράγματα και για τους μικρούς προπαίδες της ''Ρεάλ'' οι οποίοι νίκησαν κι αυτοί το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας ''Ντίνος Κούης'' με σκορ 9-2 σε ένα παιχνίδι όπου οι μικροί προπαίδες έδειξαν πολλά ποιοτικά στοιχεία .

Το παιχνίδι του τμήματος τζούνιορ ''Μπάρτσα'' του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη με τη ''Νίκη Πολυγύρου'' είχε πολλές εναλλαγές μέχρι το τελικό 3-3. Είχε όμως και πολλά θεαματικά στοιχεία που κέρδισαν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Οι μικροί της ''Ίντερ'' αγωνίστηκαν με τους τζούνιορ του Εδεσσαϊκού επικρατώντας με σκορ 5-2 σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα ''τζουνιοράκια'' του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους για άλλη μια φορά.

Η Ακαδημία συγχαίρει τους μικρούς της αθλητές και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς για τη συμμετοχή τους καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του σαββατοκύριακου ήταν πολλές με τα παραπάνω τμήματα ταξίδεψαν και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Φιλικό παιχνίδι για τους παίδες

Φιλικό παιχνίδι έδωσε και η ομάδα παίδων του Αλεξάνδρου στο γήπεδο της Ευκαρπίας το πρωί της Κυριακής με αντίπαλο την αντίστοιχη του Πάικου Γουμένισσας. Παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε αθλητικά πλαίσια προσπαθώντας να δείξουν το τι εκπαιδεύονται και μαθαίνουν στις προπονήσεις. 

Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ότι αφορά ελλείψεις σε τεχνικά και τακτικά θέματα. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 3-1 υπέρ του Αλεξάνδρου ενώ σύντομα θα διεξαχθεί και νέο φιλικό των δυο ομάδων στην Γουμένισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου