Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στους αγώνες μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Αχιλλέας Τριανδρίας


Τα τμήματα ακαδημιών μίνι βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς την Κυριακή 12 του μήνα συμμετείχαν στους αγώνες μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Αχιλλέας Τριανδρίας. 


Το τουρνουά αυτό βοήθησε τις μικρές αθλήτριες να αρχίζουν να αποκτούν εμπειρίες αγώνων, να εξασκηθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες που μαθαίνουν στις προπονήσεις και τέλος μέσα από τα παιχνίδια να αρχίσουν να κατανοούν τι σημαίνει ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’, που για τον Σύλλογο Α.Π.Ο. Άτλας Κιλκίς είναι κεφάλαιο αξιών. 

Οι θεατές γονείς των παιδιών που ακολούθησαν την αποστολή (μεταφορικό μέσον λεωφορείο), είχαν πλέον την ευκαιρία να αξιολογήσουν με τα δικά τους κριτήρια τις επιδόσεις των αθλητριών/παιδιών τους.

Ο υπεύθυνος του τμήματος και προπονητής κ. Σταύρος Χατζηγεωργιάδης έμεινε ικανοποιημένος και παράλληλα ευχαριστημένος για δύο λόγους. Πρώτον διότι οι γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παρουσίας-συμμετοχής τους και δεύτερον διότι η διοίκηση του συλλόγου μέσα στον ετήσιο σχεδιασμό της συμπεριέλαβε με απόφαση όπως τα αναπτυξιακά της τμήματα μίνι βόλεϊ να συμμετάσχουν όσο γίνεται σε περισσότερα τουρνουά μέχρι το καλοκαίρι και το μεταφορικό μέσον να είναι λεωφορείο και όχι Ι.Χ. γονέων-φίλων.

Ημέρες και Ώρες Προπονήσεων: Δευτέρα 4:30 – 5:30μμ και Τετάρτη 2:30 – 4:30μμ

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου: 23410-29376







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.