Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Όλα για το παιδί και την εκπαίδευσή του, στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Άλλη μια καινοτομία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος  Κιλκίς.  Πρόκειται για τη βιωματική και μέσα από το παιχνίδι εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας στους μικρούς της αθλητές. 


Το Πρόγραμμα εφαρμόστηκε και συνεχίζει να εφαρμόζεται με επιτυχία και σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους του εξωτερικού, όπως η Μάντσεστερ Σίτι η οποία υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα αυτό.

Ήδη στον Αλέξανδρο έχει ολοκληρωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο ο 1ος κύκλος μαθημάτων, με τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένα και θετικά στη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Την προσεχή Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ο 2ος κύκλος μαθημάτων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Το Πρόγραμμα αποτελεί άλλη μια παροχή από πλευράς της Ακαδημίας προς τους μικρούς της αθλητές και γίνεται δωρεάν σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ''ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.