Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo

Δελτίο τύπου
Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo της Ελληνικής Ομοσπονδίας Deaf διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη στις 28/01/2017. Οι αγώνες διεξήχθησαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Daedo και νέους κανονισμούς διαιτησίας, οι οποίοι απαιτούν γρήγορη προσαρμογή στον αγώνα για διεκδίκηση διάκρισης. Το πρόσφατο σεμινάριο που έγινε στην ΕΤΑΒΕ ήταν σημαντικό για την καθοδήγηση των αθλητών-ριών.

Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμπεριλαμβανομένων και των τριών προηγουμένων ετών σύμφωνα με τις διακρίσεις θα επανδρωθεί η Εθνική για την Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο 2017 στη Σαμψούντα.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με την αθλήτρια Φουλεδάκη Μαρία. Η διάκριση με το χρυσό μετάλλιο ενισχύει τη θέση συμμετοχής στην Ολυμπιάδα αλλά η διοίκηση της Ομοσπονδίας θα ανακοινώσει σύντομα την ομάδα.

Το βιογραφικό της Μαρίας είναι τα έτη 2015-2016-2017 πρωταθλήτρια Ελλάδας. Το 2015 στο Πανευρωπαϊκό που διεξηχθη στην Αρμενία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, και το 2016 στο Παγκόσμιο που διεξήχθη στη Σαμψούντα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Την ίδια μέρα διεξήχθη το δεύτερο προκριματικό τεχνικό πρωτάθλημα Πούμσε στο ίδιο στάδιο για την εισαγωγή στο κλιμάκιο Β. Ελλάδος ( ΕΤΑΒΕ ).

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με την αθλήτρια Μιχαηλίδου Χρυσή. Η πολύ καλή παρουσία της την ανέβασε πρώτη στο βάθρο και με τη βαθμολογία της να είναι υψηλή με τα δυο χρυσά συνολικά, και αναμένουμε το τρίτο προκριματικό, που θα καθορίσει την επάνδρωση της επίλεκτης ομάδας Τεχνικού.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την καλή παρουσία και επιτυχία, ευχόμενοι καλή συνέχεια στα πρωταθλήματα που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.