Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Εσύ γνωρίζεις τα εκπληκτικά οφέλη του Bodypump;

Δελτίο τύπου kinesis-gym
H 60λεπτη προπόνηση προκαλεί όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη σε αίθουσα, όπως Squats, Presses, Lifts και Curls. 
Εκπληκτική μουσική, φανταστικοί instructors και επιλογή των κιλών από εσάς, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ήρθατε, γρήγορα! Όπως ισχύει για όλα τα προγράμματα της LES MILLS™, κάθε τρεις μήνες δημιουργούμε ένα νέο μάθημα BODYPUMP™ με νέα μουσική και χορογραφίες.

Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το BODYPUMP βελτιώνει την μυϊκή δύναμη και την αντοχή ,προσφέρει σημαντική καύση θερμίδων και απώλεια λίπους. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, το μυστικό του BODYPUMP είναι ότι εκτός από το ότι σε οδηγεί σε συνολική μεταμόρφωση του σώματος σου προσφέρει και πολλά θετικά ψυχολογικά οφέλη και βελτιώνει στο σύνολο την ψυχική σου υγεία.

O instructor είναι εκεί για να βεβαιωθεί ότι τα κάνετε όλα σωστά αλλά προσπαθήστε να θυμάστε: 

– Η σωστή στάση σώματος είναι το κλειδί για όλες τις ασκήσεις 

– ειδικότερα των ασκήσεων με βάρη. 

– Εστιάστε να μάθετε τη σωστή τεχνική, όταν πρωτοξεκινήσετε. 

– Να δουλεύετε όσο μπορείτε για να βελτιώσετε την τεχνική σας.

Δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός μόνο άνετα ρούχα γυμναστικής, αθλητικά παπούτσια, νερό και πετσέτα καθώς και την καλύτερή σας διάθεση! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Μην αναβάλλεται την προπόνηση σας ξεκινήστε σήμερα κιόλας προπόνηση στην πιο αυθεντική τάξη με βάρη, ΜΟΝΟ στο Kinesis-Gym.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.